1 din 2
1
Sfat
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.02.07

Salut, sunt pe cale sa achizitionez un iPod Shuffle 512 mb. Pretul la care mi-l vinde persoana respectiva este de 120 RON, playerul fiind sigilat. Nu are insa garantie. Vreau sa stiu daca ar fi bine sa-l cumpar sau nu. Si daca la banii astia gasesc ceva mai bun. Astept raspunsuri urgente caci peste vreo 2 ore ma duc sa-l cumpar. raspberry

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Daca e original, merita banii. La banii astia nu gasesti nimic mai bun, daca e original !!!
Fii atent ca exista pe piata fake-uri foarte bine facute…

Uite un link sa te dumiresti:
http://elliottback.com/wp/archives/2006/04/20/fake-ipod-shuffle/

S-a mai discutat pe forum, mai sunt si alte linkuri!

[ Modificat: 21 Februarie 2007 03:04 PM de D.O.R.U.T.Z. ]
 Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

aha, mersi de raspuns.
uite aici, asta e, o fi original?
http://www.okazii.ro/data/auc_img/2007.02//2708343_1.jpg

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

orice produs original ar trebui sa aiba certificat de garantie…
din poza aia e greu sa-ti dai seama: uita-te cu atentie pe spatele lui

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

nu prea e original… smile
Apple nu impacheteaza astfel castile si nici snurul de gat… Pe de alta parte scrisul de pe butoanele de control e mai putin accentuat la original… Mufa de la casti arata aiurea…

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

am gasit ceva interesant…
http://reviews.ebay.co.uk/FAKE-Apple-iPod-Nano-and-iPod-Shuffle-Exposed_W0QQugidZ10000000001536128
daca mai intra tipul pe yahoo ii zic sa-mi faca poze din spate, daca nu, ma intalnesc cu el si vad cu ochii mei cum sta treaba…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
ReaL23 - 21 Februarie 2007 04:12 PM

am gasit ceva interesant…
http://reviews.ebay.co.uk/FAKE-Apple-iPod-Nano-and-iPod-Shuffle-Exposed_W0QQugidZ10000000001536128
daca mai intra tipul pe yahoo ii zic sa-mi faca poze din spate, daca nu, ma intalnesc cu el si vad cu ochii mei cum sta treaba…

E foarte greu să-ți dai seama din poză numai. Fi-meo a comandat niște căști „originale” Apple, au venit și, deși aveau niscai semne ce voiau a induce ideea că erau originale, evident nu erau. Prețul ar fi cam la jumate pentru acest model mai vechi aflat acum doar pe stocuri în curs de epuizare (acum circa un an, la istyle era cam 340 RON).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

tipul zice ca are led, dar ca e facut in china. cum vine asta?!?!
problema rezolvata, nu-l mai cumpar…decat sa-l iau si sa fie prost mai bine dau un ban si sa fie original.

[ Modificat: 21 Februarie 2007 05:57 PM de ReaL23 ]

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Toate Shuffleurile sunt facute in China. Dar nu asta e problema.
In afara de jackul de la casti care e dubios (castile originale au plasticul continuu nu feliat), mai sunt semnele de pe el (prea negre) si dunga ai galbena, lispsa scrisului de don’t steal music de pe carte. Uita-te in poze la original si o sa vezi.

Eu pariez cu o cota 300 la 1 ca e fals.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 21 Februarie 2007 06:33 PM

Toate Shuffleurile sunt facute in China. Dar nu asta e problema.
In afara de jackul de la casti care e dubios (castile originale au plasticul continuu nu feliat), mai sunt semnele de pe el (prea negre) si dunga ai galbena, lispsa scrisului de don’t steal music de pe carte. Uita-te in poze la original si o sa vezi.

Eu pariez cu o cota 300 la 1 ca e fals.

Și eu aș zice că e făcătură, dar pînă nu văz, nu poci ști. Au un talent făcătorii ăștia ceva de nedescris, zici că e real, monșer. Avem exemple documentate de la Cora, fi-meo (uzual non-macuser, nu e shrek, ălălalt, nu e pe forum) mi-a zis din prima clipă, cînd am găsit în cutia poștală pliantul de la Cora cu reclama, că ipodu ăla nu e original. N-am dat atenție atenționării, a doua zi a venit avertismentul lui psergiu. Se pricep tinerii ăștia, încep să-i apreciez tot mai mult.
Eu unu nu cred că un Apple ipod shuffle, fie și generația mai veche, se poate vinde, nou, la 120 RON. O fi el model mai vechi, dar e Apple. Eu nu am nimic dacă vine altă firmă cu ceva mai bun decît a scos Apple, cinste lui, dar să zică, nu să pună sigla și să fie făcătură. Mie poza, deși nu foarte clară, îmi zice că e făcătură. Ipodu adus de Moș Crăciun soției acum un an și ceva avea un ambalaj Apple: sobru, serios, clar nefăcătură, păi dacă și iStyle (pe vremea aia MacGallery) vindea făcături, îi beleam eu. E făcătură, 400 la 1. Am plusat, tot n-am somn, a dracului politica asta.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

io nu inteleg, de ce nu-ti iei un ipod shuffle din magazin?! e cam la acelasi pret.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: 

cam la acelasi pret, cu vreo 2 mil in plus nu? raspberry
daca totusi ai un link cu un pret rezonabil ti-as multumi daca l-ai pune si aici smile
Noutati:
mi-a dat si pozele din spate, si nu stiu de ce pare real:
http://xs.to/xs.php?h=xs412&d=07084&f=CIMG1468.JPG
http://xs.to/xs.php?h=xs412&d=07084&f=CIMG1475.JPG

sa-l iau sau nu?!

[ Modificat: 22 Februarie 2007 01:56 PM de ReaL23 ]

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

poate ma insel dar am vazut luna trecuta, la istyle, ceva de genul 170ron .....
cum am zis, poate ma insel ....

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
ReaL23 - 22 Februarie 2007 01:51 PM

cam la acelasi pret, cu vreo 2 mil in plus nu? raspberry
daca totusi ai un link cu un pret rezonabil ti-as multumi daca l-ai pune si aici smile
Noutati:
mi-a dat si pozele din spate, si nu stiu de ce pare real:
http://xs.to/xs.php?h=xs412&d=07084&f=CIMG1468.JPG
http://xs.to/xs.php?h=xs412&d=07084&f=CIMG1475.JPG

sa-l iau sau nu?!

pai poze din alea, dupa site, iti da oricine…
vezi daca e intradevar ce e in poze…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
Rank
Newbie
Din: 

sa inteleg ca daca e asa, merita sa-l iau?
@mediaconvertor: mai degraba te inseli, nici macar nu vad shuffle 512 pe istyle..

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am zis eu ca am vazut pe site? n-am zis! deeeeeci, am vazut in magazin ..... uite aici .... poti suna si la noumax sa vezi ce si cum .....

Semnătură 

1 din 2
1