Problema App Store.
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.06.14

Salut. am o mica problema in legatura cu app store. am bagat acum doua zile un card pe contul meu de app store si dupa ce am cumparat ceva, s-a descarcat aplicatia etc.. a doua zi am vrut sa dau update la o aplicatie free, imi apare o casetuta “sign-in required” apas pe continua si imi apare urmatorul mesaj: your payment method was declined. please enter another payment method, deasemenea nu mai imi da si posibilitatea de a scoate cardul, ramanand doar astea: visa, master card si amex(fara optiunea none) .
Multumesc anticipat.

Semnătură 

iPad Mini Retina display 16gb, alb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08

Intr-o situatie oarecum asemanatoare ma aflu si eu, am tras World of Tanks (free), mi-a aparut sign-in required si m-am trezit a 2-a zi ca am fost taxat 2 euro desi in lista de cumparaturi, nu apar decat produse free. A mai patit cineva?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Deschide iTunes de pe Mac/PC si intra in contul tau ; acolo o sa ai optiunea de “none”.

Apple verifica cardul - ia 2 euro si ii pune inapoi peste cateva saptamani - daca iti zice “Your payment method was declined.” inseamna ca nu ai suma suficienta pe card.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.06.14

multumesc mult pentru raspunsuri

Semnătură 

iPad Mini Retina display 16gb, alb