Taste busite?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Azi dimineata am inceput sa vad tot felul de erori de scriere, la inceput aveam rr dublat, sau scriam ‘er’ si aparea ‘re’...
Dar acum e din ce in ce mai deranjant, tastele ‘ertyui’ functioneaza cand vor, cateodata functioneaza perfect dar de cele mai multe ori nu functioneaza deloc sau trebuie sa apas tare tasta in tot felul de pozitii, dar nu este nimic consistent.
Ceva idei?

Mbp

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

omg, si nu sunt singurul, din ce in ce mai multi in perrioada asta https://discussions.apple.com/message/25517779
e clar ceva soft/hard dar nu tastele in sine

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 09.02.13
.ral:cr - 11 Iulie 2014 02:54 PM

omg, si nu sunt singurul, din ce in ce mai multi in perrioada asta https://discussions.apple.com/message/25517779

Vreo sansa sa fi ajuns umezeala pe tastatura? condens de la aer conditionat/transport? incearca sa l incalzesti cu feon in zona tastelor.

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.11.08

curata ribonul cu un creion cu fibra de sticla, verifica lipiturile conectorului si calitatea lipiturii controllerului.

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dany_l - 12 Iulie 2014 07:54 PM
.ral:cr - 11 Iulie 2014 02:54 PM

Vreo sansa sa fi ajuns umezeala pe tastatura? condens de la aer conditionat/transport? incearca sa l incalzesti cu feon in zona tastelor.

Nu exista sansa asta, spre ex daca ma joc cu tastele respective cand merg si apas ‘e’, ‘rtyuio’ incep sa nu mai mearga. Momentan am urmat un sfat din postul de la apple, am scos alimentarea si vad ca merg toate tastele.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.11.08

Inseamna ca alimentatorul interfereaza cu controlerul de tastatura. incearca sa lipesti peste el niste banda adeziva de aluminiu.

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Schimba alimentatorul si trebuie sa isi revina… Alimentatorul e cel cu care a venit laptopul s au a fost schinbat cu alimentator de productie mai noua?

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Stiti daca AppleCare este valabil si la noi? Imi expira pe la sf anului si as incerca sa ma folosesc de el, la cati au problema asta n-a venit nimeni cu nicio solutie.
Cred ca va dati seama ca nu exista absolut nicio legatura intre alimentator si tastatura ca sa-l schimb, si in plus si-a revenit doar pe moment, face asa si cand sunt pe baterie.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
.ral:cr - 15 Iulie 2014 09:57 AM

Stiti daca AppleCare este valabil si la noi? Imi expira pe la sf anului si as incerca sa ma folosesc de el, la cati au problema asta n-a venit nimeni cu nicio solutie.
Cred ca va dati seama ca nu exista absolut nicio legatura intre alimentator si tastatura ca sa-l schimb, si in plus si-a revenit doar pe moment, face asa si cand sunt pe baterie.

E valabil si la noi Applecare dar e posibil sa die nevoie de factura de achizitie, cel mai sigur intrebi la Noumax.
Si ai fi uimit…. Exista o legatura intre alimentator si majoritatea perfericelor…aveam un mac care fugea mouse ul pe ecran cu alimentatorul pus:) deci se poate:D

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ieri i-am scos capacul, am curatat de praf si a inceput sa functioneze. l-am pus la loc dar mai spre seara si azi dim a inceput sa scartaie din nou, acum il folosesc fara capac si merge bine.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11

Ai stat o luna cu aceasta problema ? Nu ti-a crapat capu de nervi ?

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bukale tata!
Macuser din: 12.01.13

Te asteapta baietii de la Noumax sa treci pe la ei….ai sa fi surprins sa vezi ca inlocuirea catorva butoane te costa 100-200 lei!!!

Semnătură 

-iMac 24-inch, early 2009; Procesor: core 2 duo, 2.66GHz; RAM: 4GB; HDD: 640GB; Video: 256mb GeForce 9400; Tastatura wireless Apple si Magic Mouse. OS.X Mavericks
-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE
-AirPort Express Base Station

-In-Ear Headphones

Respecta ca sa fi respectat!!!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am avut si zile bune in care a mers tot timpul, doar acum recent se agravase si nu mergeau deloc, din pacate n-am timp sa ajung la un service, eu lucrez pe el.
Am facut si-un video https://www.youtube.com/watch?v=aCtyUGWCTSQ

Semnătură 

Mcintoshing…