Azi dimineata am inceput sa vad tot felul de erori de scriere, la inceput aveam rr dublat, sau scriam ‘er’ si aparea ‘re’...
Dar acum e din ce in ce mai deranjant, tastele ‘ertyui’ functioneaza cand vor, cateodata functioneaza perfect dar de cele mai multe ori nu functioneaza deloc sau trebuie sa apas tare tasta in tot felul de pozitii, dar nu este nimic consistent.
Ceva idei?
Vreo sansa sa fi ajuns umezeala pe tastatura? condens de la aer conditionat/transport? incearca sa l incalzesti cu feon in zona tastelor.
Nu exista sansa asta, spre ex daca ma joc cu tastele respective cand merg si apas ‘e’, ‘rtyuio’ incep sa nu mai mearga. Momentan am urmat un sfat din postul de la apple, am scos alimentarea si vad ca merg toate tastele.
Schimba alimentatorul si trebuie sa isi revina… Alimentatorul e cel cu care a venit laptopul s au a fost schinbat cu alimentator de productie mai noua?
Stiti daca AppleCare este valabil si la noi? Imi expira pe la sf anului si as incerca sa ma folosesc de el, la cati au problema asta n-a venit nimeni cu nicio solutie.
Cred ca va dati seama ca nu exista absolut nicio legatura intre alimentator si tastatura ca sa-l schimb, si in plus si-a revenit doar pe moment, face asa si cand sunt pe baterie.
Stiti daca AppleCare este valabil si la noi? Imi expira pe la sf anului si as incerca sa ma folosesc de el, la cati au problema asta n-a venit nimeni cu nicio solutie.
Cred ca va dati seama ca nu exista absolut nicio legatura intre alimentator si tastatura ca sa-l schimb, si in plus si-a revenit doar pe moment, face asa si cand sunt pe baterie.
E valabil si la noi Applecare dar e posibil sa die nevoie de factura de achizitie, cel mai sigur intrebi la Noumax.
Si ai fi uimit…. Exista o legatura intre alimentator si majoritatea perfericelor…aveam un mac care fugea mouse ul pe ecran cu alimentatorul pus:) deci se poate:D
Ieri i-am scos capacul, am curatat de praf si a inceput sa functioneze. l-am pus la loc dar mai spre seara si azi dim a inceput sa scartaie din nou, acum il folosesc fara capac si merge bine.
Am avut si zile bune in care a mers tot timpul, doar acum recent se agravase si nu mergeau deloc, din pacate n-am timp sa ajung la un service, eu lucrez pe el.
Am facut si-un video https://www.youtube.com/watch?v=aCtyUGWCTSQ