_noesis_ - 22 Februarie 2007 12:16 PM
Monitor exterior nu o sa am ocazia sa pun din motive ce nu tin de mine. Pe langa asta trebuie sa mentionez ca o sa-l folosesc destul de mult la vizionat filme, ceea ce ma face sa inclin spre 17”, care oricum e unul dintre cele mai slim & light desktop replacement. Am vazut niste poze cu un tip care-l tine in brate si nu pare enorm. Iar pe masa e chiar ok. Plus ca din ce am citit majoritatea celor care au asa ceva , nu vad marimea ca pe o problema
Ma intetreseaza ce ar avea de spus pe tema asta cineva care a avut si 15 si 17. Pentru un user de obisnuit cu un mac de 13” e normal ca un powerbook de 17 sa para monstuos de mare
Un upgrate la 1gb de ram sunt dispus sa fac ...cat despre diferenta dintre 1.33 si 1.5 nu pot sa-mi dau seama. Citeam undeva ca g4 la 1.33 = centrino la 1.8 ... o crestere in performata o sa vina si din lipsa unui antivir+firewall (indispensabil in winxp)...
si cel de 15” mi se pare super ..doar ca daca am ocazia sa iau unul cu display mai mare ...what the heck ? 
Voi ce spuneti?
p.s
psergiu, din pacate locuiesc in provincie si nuam ocazia sa ajung :(
Uite si parerea unuia care are si un Powerbook de 17” si un MacBookPro de 15”.
PB-ul e super ca masinarie, iti da senzatia de spatiu, de masina de teren, mare, spatioasa, luminoasa.
La prima intalnire cu un PB de 17” esti un pic confuz, de parca nu-ti gasesti locul mainilor pe el. Dupa ce te obisnuiesti cu “maria sa” parca nu te-ai mai dezlipi de el.
Comparativ MBP-ul iti da senzatia de masina rapida, nervoasa si mai “adunata”.
Daca nu esti genul cu cat mai mic cu atat mai bine, cel de 17” e absolut OK. Eu am vrut sa-mi iau si MBP de 17” doar ca atunci nu se gasea in Ro si m-am “multumit” cu cel de 15”;) Vanzatorul mi-a spus “wtf, doar vrei un portabil!” I-am ras in nas, eram cu 17”-le in rucsac si ma miscam destul de bine la varsta mea:)
Acum depinde si ce fel de om esti…PB-ul de 17” declanseaza 2 feluri de reactii la “audienta”: unii iti vor zice ca e nenatural de mare si ca asta nu-i portabil. Altii vor aprecia monitorul si senzatia de spatiu, lumina.PB-ul e mai “clasic”, mai stilat , mai profi.Depinde cum vrei sa “dai in peisaj”.
Ha-ha si cred ca mai depinde si de inaltimea ta, daca esti mic de statura poate parea disproportionat cu tine;)
Inca ceva: PB-ul il tin la birou, pe birou pregatit sa plece oricand cu toate cele.
MBP-ul il tin acasa si pe drum…am zile in care ajung cu MBP-ul la birou, il las in rucsac, muncesc pe PB si cand plec deschid MBP-ul doar cat sa-mi transfer rapid chestii.Desi MBP-ul e nedezlipit de mine atunci cand am de ales lucrez pe PB.
In concluzie, eu as lua oricand un 17”.
Despre performante ti-au vorbit ceilalti, eu iti scriu despre senzatii.