Cont nou de iTunes în alt AppStore (UK)
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Salut!
Am cont de iTunes pt App Store România. M-am mutat în UK și vreau să-mi fac încă un cont, pt UK App Store. Am card și adresă. Aș vrea să folosesc aceași adresă de email iar app-urile luate din RO să se updateze în continuare. Din ce-am văzut pe net, pare destul de complicat, de fapt imposibil (cel puțin asta am înțeles eu).

Din UK Appstore îmi trebuie aplicații pt online banking, deci e un MUST să le pot downloada. Iar folosirea unei noi adrese de email ca Apple ID, iar nu-i o opțiune pt mine.
Care ar fi opțiunile mele? Mulțumesc.

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Poti intra la setarile contului tau de iTunes si sa schimbi regiunea pe UK.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bukale tata!
Macuser din: 12.01.13
Mircea Mihai - 13 Iulie 2014 07:08 AM

Poti intra la setarile contului tau de iTunes si sa schimbi regiunea pe UK.

Pei daca era asa de simplu nu ne mai faceam toti conturi de USA pentru noile aparitii in AppStore….zic. :D

Semnătură 

-iMac 24-inch, early 2009; Procesor: core 2 duo, 2.66GHz; RAM: 4GB; HDD: 640GB; Video: 256mb GeForce 9400; Tastatura wireless Apple si Magic Mouse. OS.X Mavericks
-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE
-AirPort Express Base Station

-In-Ear Headphones

Respecta ca sa fi respectat!!!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Este atat de simplu. Iti trebuie o adresa din tara pe care o vrei, un zip code si un nr. de telefon. Mai bine incercati decat sa ma contraziceti.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Mircea Mihai - 13 Iulie 2014 08:33 AM

Este atat de simplu. Iti trebuie o adresa din tara pe care o vrei, un zip code si un nr. de telefon. Mai bine incercati decat sa ma contraziceti.

NU te contrazic…iti spun doar ca NU merge asa. raspberry
Si mai trebuie aprobata.

Cand a aparut Real Racing 3 in App Store Noua Zeelanda am incercat toate variantele si NU a mers.
Pana la urma mi-am facut un NOU cont cu o adresa a unui magazin Apple si zip cod din Noua Zeelanda si doar asa a mers.

PS: Cu siguranta o sa incerce initiatorul topicului si o sa spuna si el acelasi lucru. :D

LE: Sper insa sa NU se fi schimbat regulile intre timp.

Semnătură 

-iMac 24-inch, early 2009; Procesor: core 2 duo, 2.66GHz; RAM: 4GB; HDD: 640GB; Video: 256mb GeForce 9400; Tastatura wireless Apple si Magic Mouse. OS.X Mavericks
-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE

-In-Ear Headphones

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Sa mai spun ca tu prima oara spui ca trebuie sa schimbata DOAR regiunea si pe urma revii ca mai trebuie si o adresa valida, un zip cod si un numar de telefon???
Ai uitai sa mai spui ca trebuie si o alta adresa de mail…si totul era perfect! smile))))))

Semnătură 

-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE

-In-Ear Headphones

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mircea Mihai are dreptate, mariuscbn nu are!
http://support.apple.com/kb/HT6119?viewlocale=en_US&locale=en_US

Ce nu intelege mariuscbn este ca daca ai card si adresa de UK (sau orice alta tara), este atat de simplu.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Domnilor am specificat “sper sa nu fi schimbat regulile intre timp”... pe vremea cand s-a lansat Real Racing 3 in Noua Zeelanda (undeva in februarie 2013) NU se putea acest lucru fara a avea si o adresa de mail noua (adica un alt cont)...dovezile sunt inca pe net!

Si eu sunt tare curios daca si merge!

PS: Ma repet…sa asteptam rezultatul initiatorului ... si daca merge am sa-mi cer scuzele de riuguare ca nu-mi cad degetele.

Semnătură 

-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE

-In-Ear Headphones

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Intradevar cardurile mai expira, adresele se mai schimba ca se muta omul….dar sa se faca update la aplicatii automat de pe un AppStore din alta tara NU am auzito fara sa introduci parola de la contul de unde au fost descarcate….
Am si eu aplicatii care sunt descarcate din AppStore USA (unele aplicatii NU se gasesc la noi)...a trebuit cu totul al cont cu alta adresa de mail smd….si cand imi da update la ele trebuie sa bag adresa de mail si parola pe contul de USA si la celelate de RO la fel.
Asa putem si eu foarte simplu sa modific doar adresa, zip, (hai sa zic…adaugam si un alt card valid de USA) intram in AppStore Austalia sau Noua Zeelanda, descarcam aplicatia si reveneam inapoi pe AppStore Romania ....sa NU mai vorbesc de conectarea la iTunes.
Toate acestea l-am incercat pe 13 februarie 2013 si NU au mers la acea vreme fara a face un nou cont cu o alta adresa de mail….multa lume au incercat si NU au izbutit ATUNCI.
NU sunt gica contra….am argumentat de la a 2-a interventie a mea aici…
Astept cu MARE interes finalitatea lui @Adri.

Semnătură 

-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE

-In-Ear Headphones

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

After you change the country of your account, you won’t see the items you purchased from the previous country’s store in the Purchased section.

Pentru ca stiu ca lumea nu citeste linkurile.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

A mers doar schimbând regiunea. Asta a presupus introducerea detaliilor unui card și a unei adrese de UK. Am schimbat și nr de tel, dar nu știu dacă ăsta era un MUST.
Deci, a mers.

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

tot ce conteaza este un card valid de uk. Eu Sunt in Irlanda. Pana nu i-am dat un card valid de .ie m-a tot freca sa il introduc .

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member

Asa dar domnilor IMI CER SCUZE pentru polemica creata…data viitoare NU am sa ma mai arunc in botul masinii si am sa fiu mai cumpatat!
Mi-a fost invatatura de minte! :D
PS: Cu pima ocazie aveti o bere de la mine! wink

Semnătură 

-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE

-In-Ear Headphones

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
altero - 13 Iulie 2014 03:20 PM

After you change the country of your account, you won’t see the items you purchased from the previous country’s store in the Purchased section.

Pentru ca stiu ca lumea nu citeste linkurile.

Yep. Sute de aplicații aveam când eram cu contul în .RO, acum că l-am mutat în .US nu mai sunt. Nici in iOS Store, nici în Mac App store
Dacă le ai instalate, se face upgrade fără probleme.
Dacă dai să le cumperi din Store din nou, îți zice că le-ai mai plătit odata și le descarcă gratuit.
Dacă în schimb aplicația nu mai este în App Store ... pa.

Am pățit așa cu OS X Lion. L-am cumpărat pe România, și după ce am trecut contul pe US am vrut să fac upgrade la un mac la Lion ... a trebuit să deschid caz la App Store și să dau fo’ 6 telefoane și singuul lucru pe care l-au putut face a fost să-mi genereze un redeption code ca să-l pot lua din store-ul de US.

Inainte de a schimba țara făceți o listă undeva cu ce ați luat din App Store, altfel nu o să mai știți.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

‹‹ Update iTunes      Tonuri [in iTunes] ››