De 8 luni imi fac retea in casa cu macu dar mi s-a luat pt ca computerul nu mai intra in sleep iar reteua dispare f des, de exemplu cand am iphonu deschis si computerul este cu ecranul inchis iar eu deschid ecranul si ppoe se reconecteaza automat (desi pe phone am net, el este deja conectat nu stiu de ce are nevoie sa se reconecteze). In momentul asta toata reteaua pica si nu ma mai pot reconecta pana nu dau restart.
Bun, am gasit un Airport, prima versiune cred, care mi s-a parut prea ieftin la 40lei de la un prieten care nu l-a folosit niciodata. Am trecut peste pasul cu AirportUtility care de la Maveriks incolo nu mai functioneaza si am reusit sa-mi fac o retea, apoi au inceput si problemele. Daca fac trafic prea mare netul nu mai ajunge la toate programele ci se duce acolo unde e traficul, spre exemplu in programul Popcorn care e un video player care isi ia filmele in realtime de pe torente. Problema si mai mare e ca dupa ce se termina filmul netul nu-si revine si trebuie sa restartez routerul. Apoi din cand in cand, o data la cateva zile, fara vreun motiv anume netul se opreste brusc si iar are nevoie de restart. Aici e ciudat ca sunt conectat la retea dar airport utility imi spune ca nu gaseste nimic.
Asta e tot ce poate, ar trebui sa ma resemnez?