Airport 1st generation are nevoie de restart prea des
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

De 8 luni imi fac retea in casa cu macu dar mi s-a luat pt ca computerul nu mai intra in sleep iar reteua dispare f des, de exemplu cand am iphonu deschis si computerul este cu ecranul inchis iar eu deschid ecranul si ppoe se reconecteaza automat (desi pe phone am net, el este deja conectat nu stiu de ce are nevoie sa se reconecteze). In momentul asta toata reteaua pica si nu ma mai pot reconecta pana nu dau restart.

Bun, am gasit un Airport, prima versiune cred, care mi s-a parut prea ieftin la 40lei de la un prieten care nu l-a folosit niciodata. Am trecut peste pasul cu AirportUtility care de la Maveriks incolo nu mai functioneaza si am reusit sa-mi fac o retea, apoi au inceput si problemele. Daca fac trafic prea mare netul nu mai ajunge la toate programele ci se duce acolo unde e traficul, spre exemplu in programul Popcorn care e un video player care isi ia filmele in realtime de pe torente. Problema si mai mare e ca dupa ce se termina filmul netul nu-si revine si trebuie sa restartez routerul. Apoi din cand in cand, o data la cateva zile, fara vreun motiv anume netul se opreste brusc si iar are nevoie de restart. Aici e ciudat ca sunt conectat la retea dar airport utility imi spune ca nu gaseste nimic.

Asta e tot ce poate, ar trebui sa ma resemnez?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

banuiesc ca ai facut firmware update la ultima versiune, nu?
cand ai configurat ai folosit wizard-ul sau l-ai pus manual. AExpress mai face dude la wizard, lasa-l ca retea nou si abia apoi extinde, daca asta faci.
Mai sunt si dude, poate ai nimerit una.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Floresti,Cluj-Napoca
Macuser din: 07.05.12

Eu il folosesc strict pentru airplay si internet intr-o camera unde nu bate routeru master, dar de 6 luni nu l-am resetat nici nu am umblat la el, e pe ups cu mai mult scule

Semnătură 

 Macbook Pro 13” early 2011 i7/2.8Ghz/8G RAM/128G SSD + 500G HDD
 iPhone 6 64G
 Time Capsule reconditionat at 1st Generation
 MacMini i5 2.3Ghz/8G RAM / 128G SSD+ 500G SSHD
 38mm Space Gray Aluminum Case with Black Sport Band

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bukale tata!
Macuser din: 12.01.13

Incearca sa-ti pozitionezi routerul pe o banda libera cu . (sau de pe xxxxx), poate reusesti sa ai net mai bun….si eu inclin sa cred ca un update firmware s-ar inpune, daca este disponibil.

[ Modificat: 17 Iulie 2014 07:04 PM de altero ]
 Semnătură 

-iMac 24-inch, early 2009; Procesor: core 2 duo, 2.66GHz; RAM: 4GB; HDD: 640GB; Video: 256mb GeForce 9400; Tastatura wireless Apple si Magic Mouse. OS.X Mavericks
-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE
-AirPort Express Base Station

-In-Ear Headphones

Respecta ca sa fi respectat!!!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Conform acestor instructiuni nu am nevoie de firmware, nu am buton pt update http://mydeviceinfo.comcast.net/download.php?file_id=2
Ce am mai observat este ca daca-l tin pe scaun faileaza mai rar, inainte il tineam pe jos

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Hmm ... sună a condensatori afectați de căldură.
Pune-l pe ceva înălțat, să se “aerisească”

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

El e cald tot timpul, pt ce face prea cald dupa mine, ca un iphone cu 3G. O sa incerc sa-l tin desfacut

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Daca il desfaci - ochiul mare la condensatori - este vreunul care pare sa aiba capacul (sau fundul) umflate ?

Este vre-o piesa anume care se incinge tare ? (Hint - condensatorii NU au voie sa se incalzeasca de la sine niciodata. Daca se incalzesc, nu mai sunt condensatori ci au devenit rezistente smile )

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP