Apple Bluetooth Keyboard (A1314) spacebar nu functioneaza
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.12

Buna ziua,

Am cumparat de pe forum o tastatura A1314 pentru ipad-ul sotiei. Ieri cand a imperecheat-o cu ipad-ul, totul a mers ok, dar s-a plans ca nu merge tasta space. Cand am primit tastatura acum o saptamana, am imperecheat-o cu laptopul si am apasat cateva taste (nu space), a mers, am oprit-o. Nu am testat-o in totalitate, desi in anunt nu era mentionat nimic despre vre-un defect (shame on me). Am imperecheat-o iar cu laptopul meu, am activat keyboard viewer, si intradevar, *toate* tastele, liter, fx, speciale etc merg, mai putin space. Am mai imperecheat-o si cu alt laptop ulterior si situatia este identica (totul functioneaza mai putin space). A mai intalnit cineva problema asta, aveti vre-un sfat sa imi dati? Taste pare mecanic in regula, nu pare sa se fi varsat ceva sub ea sau sa fie firimituri/resturi.

Multumesc, Stefan

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
bedstefan - 16 Iulie 2014 11:49 AM

Taste pare mecanic in regula, nu pare sa se fi varsat ceva sub ea sau sa fie firimituri/resturi.

Părerile pot fi înșelătoare.
Am pățit-o la fel cu o tastatură A1048 luată de le eBay - la suprafață părea impecabilă, dar câteva taste se purtau ciudat. După ce am desfăcut-o am văzut că era plină de cafea în zona tastelor care nu mergeau. Vânzătorul a recunoscut că “a scăpat cafea pe ea dar a spălat-o bine-bine și oricum tastele Ctrl și Alt nu prea le folosește nimeni ...”

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
psergiu - 16 Iulie 2014 05:30 PM
bedstefan - 16 Iulie 2014 11:49 AM

Taste pare mecanic in regula, nu pare sa se fi varsat ceva sub ea sau sa fie firimituri/resturi.

“și oricum tastele Ctrl și Alt nu prea le folosește nimeni ...”

Hahaha.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Daca nu o poti returna, desfa-o, poate o puti curata.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.12

Am luat legatura cu vanzatorul, are si el dreptatea lui ca nu am verificat-o pe toata la primire. M-am gandit sa o desfac in weekend, in sensul de a scoate doar tasta space si sa o curat, poate e de la asta, si pe mac am vazut ca se poate remapa o tasta catre alta. Pe Ipad nu imi este clar daca se poate (si daca da sigur trebuie spart), asa ca sper sincer sa fie de la ceva mizerie sub tasta/pe contact etc.