In luna martie am renuntat la 5-ul meu, un telefon incredibil (chiar daca am schimbat 3 sau 4, nici nu mai stiu), pentru un 5s.
Upgrade-ul nu s-a meritatat deloc, e acelasi telefon. Sincer inafara de TouchID nimic nu ma face sa imi dau seama ca am 5s. Bine, stiu ca am 5s, ca mi-am luat pă’ h’auriu, ca toata lumea
Poate fi A7 pe cati biti vrea el, dar performanta e la fel in day-to-day use. Si asa mai departe, ma rog…
Ideea e ca stiam ca nu se merita sa mai scot din buzunar inca 700$ pentru un telefon (aproape) identic ca cel vechi, dar totusi am facut-o.
De ce, va intrebati acum..
... pentru ca urasc ecranele mari !
In martie au aparut primele zvonuri despre urmatorul (urmatoarele) iPhone si ecranul de 4.7”. Stiam ca o sa fie adevarat (la fel a fost treaba si in primavara anului 2012, cand au aparut info-urile despre iPhone 5 si ecranul de 4.0”) asa ca dupa o saptamana ce am citit zvonul mi-am luat 5s.
O sa fie doua modele de iPhone-uri :
iPhone Mini 4.7” si iPhone Air 5.5”.
Clar o sa imi iau si eu paleta de ping pong, sa fiu la moda, dar nu o sa sar pe el in ziua lansarii ca si cum am facut cu celelalte. Tocmai de asta mi-am luat 5s.
Vreau sa il butonez in shop-uri si la prieteni de sute de ori si sa imi bag in cap, sau mai bine zis sa ma mint singur, ca 4.7” / 5.5” e ok.
Naiba stie, pentru mine 4.0” e marimea perfecta. The goldie lock.
Am mai discutat cu cativa dintre voi dar nu am facut un Poll.
Chiar sunt curios… care marime e perfecta pentru voi ?
Mai da de unde esti tu asa de sigur de ce o sa fie?
Cam banoasa gandirea, nu inteleg de ce trebuie sa le ai tu pe toate, 5s-ul o sa te tina muuulti ani de acum, e primul cu procesor pe 64 si o sa se vada dif fata de 5 la un moment dat.
Eu cred ca daca o sa fie un mini o sa fie asta de acum nu unul mai mare.
What you talking about, hamilton,” someone finally responded. “The size of the boat don’t matter? I want the Titanic.
Porti borseta hamilton? Daca nu, atunci fetele sa stii ca au posete si se mandresc cu ele, adica chiar locul ala unde mai punem noi pe langa un pampers: cheile de la masina, telefonul nostru, o cutie de bere si incarcatoarele de la telefoane. Asa, printre ruj si rimel. Un motiv in plus sa vrea sa joace ping pong cu un telefon cat titanicul.
... so, ask the girls, pretty different results. oh and… specifically ask the girls.
Am avut toata gama de iPhone pana la 5 inca din primele zile cand au aparut la retailarii din romania, si eu m-am oprit aici ca am fost constient ca 5S-ul nu-si merita banii, avand experienta 4-4S….marimea 5-5S este perfecta (pt. mine) iar daca astia o tin tot asa o sa ajungem sa umblam pe strada NU cu un fel de tableta, cu un fel de televizor la sub brat pe post de telefon.
Si mie imi e groaza de noile modele care vor veni…dar am sa fiu cumpatat si o sa astept lansarea lui, sa-l vad/testez inainte cum am facut si cu 5S-ul.
PS: Apple in ultimul timp a inceput sa ma dezameageasca la gama iPhone….ma tine softul care este perfect si imi place maxim!!!
septimiu vlad: who cares? in timp ce unii se dau patrioti (vezi psd), eu zic ca am avut ghinion ca m-am nascut in romania.
on topic: si eu am aceeasi impresie ca celelalte dispozitive sunt tablete. este un pic cam greu sa joci ping pong cu iphonu’ dar sa ai la indemana un android… respect ping pong!
Am votat pentru 4 inch, dar nu din toata inima: este un pic prea lung ecranul, nu ajung usor cu degetul mare in coltul opus. Poate daca ar micsora partea de jos; dar atunci unde ar mai pune butonul Home?
Imi place foarte mult 5-ul pentru ca e subtire si usor, arata frumos din orice pozitie (chiar daca mi s-a mai cojit si mie…)
Eu tocmai ma uitam pe apple.uk, sa vad cat costa un 5s: dupa vreo saptamana-doua de la lansarea lui 6, imi iau un 5s, care probabil se vor mai ieftini. Camera foto si Touch ID-ul mi se par ca merita. (Dar sincer, daca nu ar avea nevoie sotia de 5-ul meu, as mai sta cuminte)
Evident, astea-s planuri la rece. O sa ne ia mintile Apple cand o sa prezinte 6-le.
Mai da de unde esti tu asa de sigur de ce o sa fie?
C’mon
Stim cu toti ca asa o sa fie.
Am stiut tot despre iPhone 4 cu jumate de an inainte de lansare, la fel si despre iPhone 5.
Imi amintesc clar cand in primavara anului 2012 am citit pe macrumors ca iPhone 5 o sa fie din Al, cu ecran mai mare si aceiasi camera de 8MP.
In mai 2013 au aparut carcasele de 5s Gold cu TrueTone Flash si carcasele de 5c, iar prin iunie au aparut cutiile de iPhone 5c !
Si inainte de keynote cu cateva zile a postat cineva pe internet manualul de utilizare pentru 5s unde scria “TouchID”.
.ral:cr - 18 Iulie 2014 05:38 AM
Cam banoasa gandirea, nu inteleg de ce trebuie sa le ai tu pe toate, 5s-ul o sa te tina muuulti ani de acum, e primul cu procesor pe 64 si o sa se vada dif fata de 5 la un moment dat.
5s-ul o sa ma tina si 4 ani daca vreau, dar nu vreau.
Imi place sa am “the latest and gratest”, la telefoane cel putin, ca Mac-urile si iPad-urile le tin 2-3 ani.
Telefonul e un device care il am cu mine peste tot si il folosesc la adevaratul lui potential ; de la dat like pe facebook pana la administrarea NAS-ului meu de acasa.
Nu am nevoie de slow down-uri si aplicatii incompatible.
DoT - 18 Iulie 2014 06:02 AM
A scris el la locație Oradea dar stă în Silicon Valley de fapt.
Damn it, m-ai prins
szhoul - 18 Iulie 2014 06:59 AM
Porti borseta hamilton?
Nu. Hahaha.
altero - 18 Iulie 2014 09:26 AM
Imi place foarte mult 5-ul pentru ca e subtire si usor, arata frumos din orice pozitie (chiar daca mi s-a mai cojit si mie…)
Cojit ? Nici vorba, a prins caracter.
5-ul meu era negru, ca si al tau, asa ma bucuram cand se zgaria. Arata foarte badass !
Acum 5s-ul il am pe Gold, zgariat inca nu ii… dar s-a indoit putin.
Tare ma manca palma deapta si imi e frica ca in toamna ma pricopsesc cu un 6 (varianta scurta) in ciuda celor spuse mai sus….daca nu, cu un 5S obligatoriu, ca dupa lansarea noilor modele mai scad si preturile….oricum eu sunt constient ca am sa fac un upgrade.
App: Cam in acesta perioada se lansau modelele de 8GB, nu….la 5C-5S ma refer???
OFF: ” 6+” Galaxy Planet Moon bla bla Android. ” ? Hmm, asta ma face sa inteleg ca esti Android hater. Incearca sa fii putin mai deschis la minte ca Android-ul o fi el cu o treapta mai jos la partea de marketing fata de Apple, dar nu-s deloc rele. Mai ales la capitolul pret.
“Clar o sa imi iau si eu paleta de ping pong, sa fiu la moda”. Serios? ....
Eu am trecut de la iphone 3G la 3Gs la 4 si apoi la Nexus 4 si 5. Dupa ce te obisnuiesti cu un ecran de ~5” nu prea te mai poti dezlipi de el pentru unul de marimea iphone 4/4s, asa ca nu ataca toate Android-urile ca au ecrane mai mari.