” 6+” Galaxy Planet Moon bla bla Android. ” ? Hmm, asta ma face sa inteleg ca esti Android hater. Incearca sa fii putin mai deschis la minte ca Android-ul o fi el cu o treapta mai jos la partea de marketing fata de Apple, dar nu-s deloc rele. Mai ales la capitolul pret.
Hmm,
Nu mi-am batut joc de el, in caz ca nu ti-ai dat seama, faceam misto de numele penale de la Samsung, dar ma rog.
Crede-ma, sunt foarte deschis la minte, ca nu ma cunosti tu, aia e partea a doua.
“Clar o sa imi iau si eu paleta de ping pong, sa fiu la moda”. Serios? ....
Da, cat se poate de serios.
Eu am trecut de la iphone 3G la 3Gs la 4 si apoi la Nexus 4 si 5.
Felicitari, eu nu am sa fac asta.
Android-ul ruleaza pe telefoane facute de zeci de firme, unele calitate 0 si unele “premium” (cum ar fi HTC One sau Samsung Galaxia vietii).
iOS e optimizat pentru 3 device-uri de la o singura firma. Asta e calitate.
Dupa ce te obisnuiesti cu un ecran de ~5” nu prea te mai poti dezlipi de el pentru unul de marimea iphone 4/4s, asa ca nu ataca toate Android-urile ca au ecrane mai mari.
Am iPad cu 9.7” si MBPr 15”.
Vreau sa ma uit la media ? Ok, scot iPad-ul.
Vreau sa fiu productiv ? Ok, trezesc Macbook-ul.
Telefonul e telefon - apeluri, SMS, WhatsApp, facebook, point & shoot, rareori productivitate. Vreau sa nu imi gaureasca buzunarul.
EDIT : daca cumva te simti jignit ca am scris “Galaxy Planet Moon” in loc de “Samsung Galaxy Sx / HTC One Mx” pot schimba, nu e problema.