Ceoby, ala ar fi interesant dar mai trebuie ceva banuti… :( . In SUA este 200 $ dar in EU este 300 Lire sterline…. . La fel si cele de la nJoy… . Nevrozel vad ca -l foloseste tot pe un Mac Pro si banuiesc că sursa lui este la fel de „pretentioasă” ca şi a mea… . Mai ales că este la reducere la IT-Shirt 589 lei (scuze daca se considera reclama! ).
Va multumesc domnilor! Cred ca raman la cele de la nJoy cel de 2000! Sper sa nu ma pacalesc alegand produsul lor!
Ceoby, ala ar fi interesant dar mai trebuie ceva banuti… :( . In SUA este 200 $ dar in EU este 300 Lire sterline…. . La fel si cele de la nJoy… . Nevrozel vad ca -l foloseste tot pe un Mac Pro si banuiesc că sursa lui este la fel de „pretentioasă” ca şi a mea… . Mai ales că este la reducere la IT-Shirt 589 lei (scuze daca se considera reclama! ).
Va multumesc domnilor! Cred ca raman la cele de la nJoy cel de 2000! Sper sa nu ma pacalesc alegand produsul lor!
Dacă cumperi baterii APC te omoară.
Dacă cumperi de aici economisești aproape 50%.
Dacă cumperi bateriile de aici (sau de la vecinu’ cu ochii oblici) și le împerechezi singur nu te mai omoară...
Sa ma interesez la Caranda sa vedem cat costa. Iar reprezentanta din primul link, avem si noi in tara dar nu am gasit modelul. O sa-i sun luni sa vad ce si cum.
Multumesc de link-uri.
Bateriile or să se simtă mai confortabil pentru că sunt băgate “culcat”...
Pote o să bâzâie mai tare sau răcirea componentelor electronice o să se facă mai prost.