2 din 3
2
Recomandare UPS pentru Apple Mac Pro “Eight Core” 2.8
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.05.08

Ceoby, ala ar fi interesant dar mai trebuie ceva banuti… :( . In SUA este 200 $ dar in EU este 300 Lire sterline….  . La fel si cele de la nJoy… . Nevrozel vad ca -l foloseste tot pe un Mac Pro si banuiesc că sursa lui este la fel de „pretentioasă” ca şi a mea… . Mai ales că este la reducere la IT-Shirt 589 lei (scuze daca se considera reclama! ).
Va multumesc domnilor! Cred ca raman la cele de la nJoy cel de 2000! Sper sa nu ma pacalesc alegand produsul lor!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 25.03.06
cristianciulica - 24 Iulie 2014 10:21 AM

Ceoby, ala ar fi interesant dar mai trebuie ceva banuti… :( . In SUA este 200 $ dar in EU este 300 Lire sterline….  . La fel si cele de la nJoy… . Nevrozel vad ca -l foloseste tot pe un Mac Pro si banuiesc că sursa lui este la fel de „pretentioasă” ca şi a mea… . Mai ales că este la reducere la IT-Shirt 589 lei (scuze daca se considera reclama! ).
Va multumesc domnilor! Cred ca raman la cele de la nJoy cel de 2000! Sper sa nu ma pacalesc alegand produsul lor!

Ne spui si noua cum functioneaza !

Semnătură 

you can destroy the evidences, but you can’t destroy the memories.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Mai bine cauta un APC SmartUPS la un magazin de calculatoare S/H si pune-i baterii noi.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Ok. Pana fac rost de bani, am sa caut si APC. Daca ai un link cu magazine care vand APC second…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 27.07.06

http://www.citgrup.ro/ups/second-hand—filter_search1—valueApc
Eu de la ei am luat pentru firma (modelul de 1000VA) acum apr. 2 ani si sunt multumit.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Dar bateriile teomoara!!!! Am gasit aici http://www.dabs.com/products/apc-backups-smartups-1000-battery-43RX.html

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Dacă cumperi baterii APC te omoară.
Dacă cumperi de aici economisești aproape 50%.
Dacă cumperi bateriile de aici (sau de la vecinu’ cu ochii oblici) și le împerechezi singur nu te mai omoară...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Sa ma interesez la Caranda sa vedem cat costa. Iar reprezentanta din primul link, avem si noi in tara dar nu am gasit modelul. O sa-i sun luni sa vad ce si cum.
Multumesc de link-uri.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

Vezi că era un tip pe forumul CG care vindea UPS-uri la prețuri foarte bune (recondiționate/baterii schimbate etc.) wink

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Am gasit modelul asta https://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=SUA1000RM2U la 580 lei cu acumulatori noi! Sa fie oare suficient ca putere pentru sistemul meu (doar Mac Pro + 2 x HDD extern, fara monitoare)? Ma refer la wati, volti, etc…..

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ca putere este suficient dar RM2U inseamnă că este versiunea pentru montat in rack… E mai greu de pus pe/sub birou.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Si oare afecteaza bateriile da l-as pune vertical?

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Bateriile or să se simtă mai confortabil pentru că sunt băgate “culcat”...
Pote o să bâzâie mai tare sau răcirea componentelor electronice o să se facă mai prost.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

S-ar putea să afecteze degetele de la picioare.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

?? pai de ce degetele la picioare smile ?? Daca o iau am de gand sa o pun in exteriorul biroului, pe o latura nu sub birou! Scap cu degetele intregi!! smile

2 din 3
2