Ajutor, surubelnita pentalobe Bucuresti
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.12

Am si eu nevoie de o surubelnita pentalobe de air pentru cateva minute. Am demontat si curatat de praf Air-ul, schimbat pasta termoconductoare, si m-am apucat sa il inchid. Cum imi lipseau cateva suruburi la el, am comandat de pe ebay (impreuna cu surubelnita pentalobe) si am montat aceste suruburi noi. Toate bune si frumoase la primele 3-4 suruburi pe care le strang, la al 5-lea surubelnita da in gol. O scot, era strunjita. Calitate chinezeasca. As avea nevoie de o surubelnita sa termin de inchis restul de suruburi. Poate cineva din Bucuresti sa ma ajute?

Multumesc, Stefan, O7 cinci unu 54 doi sapte 1O.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bukale tata!
Macuser din: 12.01.13

In targ la Vitan am vazut asa ceva!!!

Semnătură 

-iMac 24-inch, early 2009; Procesor: core 2 duo, 2.66GHz; RAM: 4GB; HDD: 640GB; Video: 256mb GeForce 9400; Tastatura wireless Apple si Magic Mouse. OS.X Mavericks
-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE
-AirPort Express Base Station

-In-Ear Headphones

Respecta ca sa fi respectat!!!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bukale tata!
Macuser din: 12.01.13

Uite ce se vinde aici: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/48350/

Semnătură 

-iMac 24-inch, early 2009; Procesor: core 2 duo, 2.66GHz; RAM: 4GB; HDD: 640GB; Video: 256mb GeForce 9400; Tastatura wireless Apple si Magic Mouse. OS.X Mavericks
-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE
-AirPort Express Base Station

-In-Ear Headphones

Respecta ca sa fi respectat!!!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.12

Am rezolvat, pe Maica Domnului se gaseste orice. Da, am vazut-o pe aceea, dar este din Cluj, deci dureaza. Oricum, daca mai are cineva nevoie, pot sa ajut in continuare.