si eu dar singurul traseu e cel spre munca/de la munca. Prefer bicicleta pentru ca reusesc sa parcurg un traseu de 12km in circa 30 de minute prin Bucuresti la ore de varf
Daca vremea permite duminica ma duc pe Transfagarasan, o sa incerc sa fac tot traseul doar pe bicla: bv-transf-bv
In alta ordine de idei un script de redimensionat poze este f simplu de facut pe server, as pierde eu timpul asta sa fac unul astfel incat ceilalti useri sa nu mai piarda timp redimensionand poze special pt macuser.
Practic ciclismul la nivel de amatori si eu si ma bucur ca avem hobiuri comune….
Sunt detinatorul unei cursiere IDEAL OnRoad UNICAT care a suferit un facelift pana in ce-l mai mic detaliu, cadrul are o greutate de 1.550 gr. Si o marime de 57 cm. a fost sablat, gruntuit, vopsit cu aerograful, colantat si lacuit cu trei straturi de casca de motocicleta (cica e mai rezistent acest lac si nu se ciobeste asa de repede si luceste extreme de tare, NU am vazut un cadu sa luceasa asa de tare), a costat ceva banuiti dar a meritat investitia, doream extrem de mult sa am o cursiera unicat, furca e un IRD (Interloc Racing Design) aero de carbon, trasmisia se face pe un Shimano Ultegra 6703 (triple ergopowere, lant cu prindere rapida, schimbator fata, schimbator spate, clesti farana fata-spate, pinioane 12/25) 3x10 viteze, mai putin foile care sunt Truvative Elite triplu 30/39/50, Rotile sunt de la Novatec Speedy pe rulmenti extrem de usurele (Greutate : -Fata 676 gr 2 rulmenti, -Spate 845 gr. 4 rulmenti) rotile mai au prindere antifurt tot de la Novatec, o sa de la Prologo Cool Team, cablurile si camasile sunt de la Jagwire, chidonul si pipa sunt de la Colorado din aluminium extrem de usurele si astea, toate acestea au dus la o greutate de 8,0 kg.
Mai vine accesorizata cu: Pedale SPD Shimano m520 cu plaforme pentru incaltari normale, Suport bidon Carbon BBB si Borseta Utilitati.
Cum mama lui Hector mergeti voi fara aripi la roti ?
Eu cand ma dadeam cu Pagas Practic-ul mi-aduc aminte ca am scos odata aripile “sa fiu smecher” si m-am intors acasa cu dungi de noroi pe fata si pe spate.
Eu cand ma dadeam cu Pagas Practic-ul mi-aduc aminte ca am scos odata aripile “sa fiu smecher” si m-am intors acasa cu dungi de noroi pe fata si pe spate.
Atunci pe vremea noastra NU se face sportul asta asa dus la extrem…
Eu cand ma dadeam hardcore pe BMX eram breakless (fara frane).
Am imbatranit, 5 ani am sarit peste rampe si am mers pe o roata iar intr-un final m-am saturat asa ca toamna trecuta mi-am pus o frana (doar pe spate) sa nu mai imi rod pantofii.
Acum ma plimb casual, nu ma mai rup in figuri.
har’core fara frane…dar tot ma roade asta cu fara frane pe BMX, nu au freewheel? Pai daca au, cum franezi? Eu ma dau pe fixie, dar am pinion fix si e suficient sa ma las pe pedala si opresc toacla…cu pretul unui cauciuc la fiecare 3/4 saptamani…
In other lines… cei din Bucuresti, stiti ca in fiecare luna, in ultima vineri a lunii se aduna 2/300 de ciclisti in parcul Izvor si se plimba cateva ore? Yup, that’s right, masa critica de vineri
Eu mai am Pegas-ul la sat,schimbat cauciucurile de curand,am mers pe ea in weekend dar te rupe la picioare,trebuie sa pedalezi continuu. Amintiri din copilarie,mergeam cu frate-miu amandoi pe ea,inainte de asta avusesem un Modern din ala cu saua lunga. Acum vin cu o bicicleta normala,cu frane si aripi, pana la servici, cam 8km de parcurs.