eu de curand nu prea-mi mai trakuiesc cursele cu iphonu, de cand iphonu mi-a aratat viteza max 75 iar computerul 53. mi-am luat un computer simplu care are mai multe decat imi trebuie. iphoneu o sa-l folosesc la traseele noi ca sa masor elevatia.
Pentru offroad folosesc o Merida BigNine Team si pentru onroad Merida Scultura 905. Nu mai folosesc telefonul pentru inregistrarea traseelor. Mi-am luat un Garmin 510 cu pulsometru si cadenta, iar bateria tine peste 10 ore.
Hop și eu, Merida Crossway 40. Are frâne pe față și spate, lumini, apărători de noroi, portbagaj, gume de oraș...
De la Apple doar stickere. Pe cadru e montat suportul de la un GPS Garmin Oregon.
Eu folosesc doar Strava app. E ok, sunt tot felul de cluburi in care te poti inscrie, leaderboards, etc. Imi calculeaza bine viteaza, elevatia, etc…nu simt nevoia de altceva.
Sistem antifurt ce te notifică pe iPhone are/știe cineva? Sau sunt tot în stadiul de proiect pe Kickstarter? Că și pe mine mă bate gându’ să-mi iau bicicletă pentru folosit în oraș, și e un aspect la care tre’ să mă gândesc.
As vrea si eu o recomandare de lumini pt bicla la un pret rezonabil. Am găsit de la giant 1w 180 RON doar far, ceea ce mi se pare prea mult la cat folosesc eu bicicleta. Totuși m-a prins noaptea de câteva ori si as vrea sa rezolv problema aceasta.
Am mai găsit de la cube la 10-15 lucsi, dar nu pot sa imi dau seama cat ar bătea, si daca m-ar ajuta sa vad măcar drumul, la o viteza rezonabila de 20km/h.