Facand loc la mine in dulap printre lucrurile vechi si de mult uitate, am gasit niste reviste despre calculatoare & IT ce mai cumparam cateodata, o revista XtremPC din anul 2000, o revista Level din anul 2001, o revista Chip din anul 2003, etc. In ultimii ani, deoarece am fost destul de ocupat cu alte lucruri si am si stat aproape doi ani in afara tarii, am pierdut complet contactul cu revistele IT romanesti. Acum, cand am cautat dupa reviste actuale, am vazut ca XtremPC nu mai exista, la fel si Level si Chip au fost desfintate.
Ce reviste IT romanesti (Windows / Mac / Linux / Hardware / Software) tiparite mai exista in ziua de azi, care merita citite? Recent am trecut pe langa un chiosc de ziare (si chioscurile au disparut aproape complet din Arad) si m-am uitat in fuga peste coperta revistelor expuse, dar cumva parca nu mai sunt asa “calitative” si interesante cum au fost revistele acum 10-15 ani. As vrea din nou sa cumpar cateva reviste IT actuale cu continut de calitate, stiu ca toate informatiile despre lucrurile noi exista si pe internet pe diferite pagini, dar totusi sa citesti o revista tiparita e altceva…