Topic sters de pe Aria bazar
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.11.12

Salutare,

Am deschis un thread pe aria publicitate in care puneam la vanzare 2 huse pentru iPad si o carcasa pt iPhone 5. Este vorba de produse G-Form.

De ce a fost sters? Am pus videoclipuri youtube cu carcasele in care supuse diverselor abuzuri, bila de bowling, care sa sprijine afirmatiile despre protectia sporita pe care o ofera.

Am pus si localitatea si nr de telefon.

Cu ce am gresit?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Ai pus produse noi la rubrica “Vanzare”. Daca citesti si tu nitel regulamentul, ai sa vezi ca avem categorie facuta pentru produsele noi, mai exact “Afacerea mea”. Sau puteai sa te uiti si tu la ce produse sunt puse de alti colegi de forum si unde.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

citește, te rog, regulamentul ariei de vânzări…
sau uită-te mai bine (măcar) la descrierea secțiunilor

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Toate produsele sunt noi si vin cu carcase! Made in USA!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Am rasfoit rapid regulamentul ariei de vanzare. My bad, am sarit peste partea asta.

Totusi, nu inteleg ce scop are aceasta regula. Pe cine ajuta sau ce face. Nu am “afacere”, am vreo 3 chestii de dat. Vizibilitatea produselor in aria aceea probabil este minima.

Multumesc frumos de raspuns.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

sigur ai citit mult prea repede…

e scris cu bold, și explicat acolo scopul
wink

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
Punk - 31 Iulie 2014 12:56 PM

Vizibilitatea produselor in aria aceea probabil este minima.

Post-urile apar pe prima pagina ca si alea de la Vanzari.
Si oricum, cand cineva vrea sa cumpere (un iPad, sa zicem) cauta “Vand iPad” in Forum ; rezultatele cautarii apar din toate ariile.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Administrator - 31 Iulie 2014 01:57 PM

sigur ai citit mult prea repede…

e scris cu bold, și explicat acolo scopul
wink

Sau nu stiu sa citesc smile

In legatura cu vizibilitatea produselor, la “afaceri” acolo nu prea se uita nimeni.Eu de cand sunt pe forumul asta nu stiu daca am intrat de 5 ori acolo smile) De exemplu, daca vreau sa cumpar un iPad, dar nu sunt croit pe asta, nu o sa stau sa dau inshpee mii de cautari, ci mai degraba intru seara sa vad ce e nou pe aria Vanzari, mai putin pe cea de “afaceri”. Dupa parerea mea produselor noi care nu vin in cantitati mari sau de la oameni care se ocupa numai cu asa ceva ar trebui sa “locuiasca” pe aria normala de vanzari.
Multumesc de timpul acordat.