Am deschis un thread pe aria publicitate in care puneam la vanzare 2 huse pentru iPad si o carcasa pt iPhone 5. Este vorba de produse G-Form.
De ce a fost sters? Am pus videoclipuri youtube cu carcasele in care supuse diverselor abuzuri, bila de bowling, care sa sprijine afirmatiile despre protectia sporita pe care o ofera.
Ai pus produse noi la rubrica “Vanzare”. Daca citesti si tu nitel regulamentul, ai sa vezi ca avem categorie facuta pentru produsele noi, mai exact “Afacerea mea”. Sau puteai sa te uiti si tu la ce produse sunt puse de alti colegi de forum si unde.
Am rasfoit rapid regulamentul ariei de vanzare. My bad, am sarit peste partea asta.
Totusi, nu inteleg ce scop are aceasta regula. Pe cine ajuta sau ce face. Nu am “afacere”, am vreo 3 chestii de dat. Vizibilitatea produselor in aria aceea probabil este minima.
Vizibilitatea produselor in aria aceea probabil este minima.
Post-urile apar pe prima pagina ca si alea de la Vanzari.
Si oricum, cand cineva vrea sa cumpere (un iPad, sa zicem) cauta “Vand iPad” in Forum ; rezultatele cautarii apar din toate ariile.
In legatura cu vizibilitatea produselor, la “afaceri” acolo nu prea se uita nimeni.Eu de cand sunt pe forumul asta nu stiu daca am intrat de 5 ori acolo ) De exemplu, daca vreau sa cumpar un iPad, dar nu sunt croit pe asta, nu o sa stau sa dau inshpee mii de cautari, ci mai degraba intru seara sa vad ce e nou pe aria Vanzari, mai putin pe cea de “afaceri”. Dupa parerea mea produselor noi care nu vin in cantitati mari sau de la oameni care se ocupa numai cu asa ceva ar trebui sa “locuiasca” pe aria normala de vanzari.
Multumesc de timpul acordat.