Microsoft Office
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Suceava
Macuser din: 25.05.14

As avea o intrebare.Eu vreau sa cumpar suita Microsoft Office(Word,Excel,PowerPoint),aceastea vine pe un CD,dupa ce introduc CD in laptop si instalez suita,ea imi va ramane salvata pe contul meu Apple,sau macar ramane salvata undeva?Daca fac un backup cu time machine ea imi va ramane salvata?Daca as vrea sa schimb Macul imi ramane undeva sau trebuie sa o cumpar din nou?

Semnătură 

 Macbook pro 13” Late 2016 [i5 2 Ghz @, Intel Iris Graphics 540 1536 MB , 8 GB RAM, SSD 256Gb ]
 iPad pro [32Gb Wi-Fi-Cellular]
 iPhone XS Max [256 Gb]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Da, poti reinstala MS Office pe un alt calculator folosind kitul de backup si cheia achizitionata.
Uite aici: http://www.microsoftstore.com/store/mseea1/ro_RO/DisplayHelpFAQPage/#ProductKey

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Eu am numărat mai multe intrebări.

Eu vreau sa cumpar suita Microsoft Office(Word,Excel,PowerPoint),aceastea vine pe un CD,dupa ce introduc CD in laptop si instalez suita,ea imi va ramane salvata pe contul meu Apple,sau macar ramane salvata undeva?

Răspuns 1. Rămâne salvată pe DVD (dacă cumperi o licență care vine și cu disc) sau în contul tău de la Micromoale dacă cumperi o licență electronică (primești un link de unde descarci kitul de instalare dupa ce-ti faci cont la ei).

Daca fac un backup cu time machine ea imi va ramane salvata?

Răspuns 2. Da dar nu este exclus să fie nevoie de reinstalare.

Daca as vrea sa schimb Macul imi ramane undeva sau trebuie sa o cumpar din nou?

Răspuns 3. Vezi răspunsul nr 1 și 2.

Notă: vezi că ai o eroare în semnătură.

 Macbook pro 13” mid-2012 [procesor i7 2.9 Ghz @,Intel graphycs 4000 ,8 GB RAM,HDD 750 Gb]
 iPad air [16Gb Wi-Fi-4g]
 iPhone 5 [16 Gb]

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Suceava
Macuser din: 25.05.14

@nvmarian multumesc pentru ca mai corectat si pentru raspuns

Semnătură 

 Macbook pro 13” Late 2016 [i5 2 Ghz @, Intel Iris Graphics 540 1536 MB , 8 GB RAM, SSD 256Gb ]
 iPad pro [32Gb Wi-Fi-Cellular]
 iPhone XS Max [256 Gb]

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Eu am avut probleme cu descărcatul kit-ului de instalare.
Nu puteam să ajung în pagina în care era butonul de descărcare… Cred că butoanele erau negre scrise cu negru pe fond negru…
Am sunat la suport…
Ai neapărat nevoie de MSO? Nu te descurci cu Pages, Numbers, Keynote?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Hai fraților, că soluțiile open office sunt din ce în ce mai bune în ultima vreme.
Atât pe partea de Office, cât și pe cea de mail. Thunderbird e de mare încredere.
Pages, Numbers și Keynote sunt ok, dar nu văd de ce s-ar cumpăra suita de la Microsoft, când sunt atâtea chestii gratis și bune.

Semnătură 

Batman foloseste Mac