Time capsule
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.05.11

Buna ziua! M-am hotarat sa cumpar time capsule dar am cateva intrebari la care poate ma ajutati sa gasesc raspunsuri.
1. Pot folosi pt mai multe Id-uri apple? Avem mai multe mac-uri, ipoad, iPhone-uri in casa si as vrea sa beneficieze toti de time capsule, bineinteles fiecare pe contul lui.
2. Am inteles ca time capsule face back-up automat la orice modificare apare pe mac-ul meu, de ex. daca sterg ceva de pe mac( un folder cu poze de exemplu) ramane totusi salvat pe time capsule sau la primul backup se va sterge si de acolo?
3. varianta de 2 terra e suficienta pt 2 mac, 2 ipad, 4 iphone…folosite…asa personal…

Va multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, poti face backup la toate Mac-urile (http://www.apple.com/uk/airport-time-capsule/).
iPad-urile si iPhone-urile isi pot face backup in iCloud, e mai comod asa. Dar le poti seta in iTunes sa faca backup pe Mac, care backup-uri deci sunt apoi salvate de Time Machine.
Time Machine pastreaza backup-urile cum zice in poza atasata. Daca dai click pe Optiuni (System Preferences > Time Machine), poti specifica folderele care sa nu fie incluse in backup (eu nu fac backup la folderul cu filme).
2 TB mi se pare mai mult decat suficient. Eu am un disc de 500 GB pentru backup si, cum se vede in poza, am backup-uri din septembrie 2013.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Sau poti cumpara un AirPort Extreme si un HDD 2TB si iesi mai ieftin smile
Asa am facut eu.. am un HDD de 1TB legat la AE-ul meu / 2 partitii : 500GB date, 500GB TimeCapsule.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bukale tata!
Macuser din: 12.01.13
hamilton - 06 August 2014 11:55 AM

Sau poti cumpara un AirPort Extreme si un HDD 2TB si iesi mai ieftin smile
Asa am facut eu.. am un HDD de 1TB legat la AE-ul meu / 2 partitii : 500GB date, 500GB TimeCapsule.

Si eu tot asa am facut! wink

Semnătură 

-iMac 24-inch, early 2009; Procesor: core 2 duo, 2.66GHz; RAM: 4GB; HDD: 640GB; Video: 256mb GeForce 9400; Tastatura wireless Apple si Magic Mouse. OS.X Mavericks
-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE
-AirPort Express Base Station

-In-Ear Headphones

Respecta ca sa fi respectat!!!

‹‹ SSD si MBP mid 2009      HDD thunderbolt ››