mighty mouse pe xp
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 18.10.05

laptop-ul meu este din pacate un pc. mi-ar face mare placere daca mightymouse-ul ar fi complet functional in windows xp - cu orice driver microsoft scroll-ul orizontal nu merge, iar butoanele nu pot fi programate.
pe google nu am gasit nimic. e cineva care a incercat? vreo sugestie? multumesc mult.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06

Eu am folosit (cu succes) Mighty Mouse Wireless pe un Sony Vaio, in XP. Nu mai retin exact daca am instalat driverele de pe CDul lui sau daca Windowsul a gasit automat mouseul. De asemenea, nu stiu sa iti spun daca putea configura butoanele… am facut doar un scurt test.

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Driverele din BootCamp oare conțin și driver special de Mighty Mouse ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

inca nu am apucat sa incerc cu boot camp. teoretic al trebui sa aiba.
standard, windows xp il vede ca HID compliant mouse (human-interface device parca).

* mouse-ul merge, doare scrolul pe orizontala nu functioneaza.

pe un forum unii userii recomandau sa instalez un driver de intellimouse explorer 4.0. din pacate xp nu are nici driver-ul acela si pe net nu am gasit kituri de instalare generice pentru toata familia microsoft, deci daca nu am dispozitivul nu-mi incarca nici driverul.
o sa va anunt cu progresul. daca s-a mai lovit cineva de problema aceasta, please reply.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
deathwing - 25 Februarie 2007 06:39 AM

laptop-ul meu este din pacate un pc. mi-ar face mare placere daca mightymouse-ul ar fi complet functional in windows xp - cu orice driver microsoft scroll-ul orizontal nu merge, iar butoanele nu pot fi programate.
pe google nu am gasit nimic. e cineva care a incercat? vreo sugestie? multumesc mult.

Instalezi driverele de Windows de pe cd-ul însoțitor al MM-ului. Necesar este acest cd și pt MAC OS 10.2-10.4.3, doar de la 10.4.4 le are incluse în sistem.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

din pacate nu mai gasesc cd-urile care au venit cu mac-ul, s-au pierdut in timpul unei schimbari de sediu.
pe net am citit ca acest cd oricum nu contine drivere pentru windows xp. sper ca s-au inselat.

are cineva un astfel de cd? multumesc mult.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
deathwing - 26 Februarie 2007 09:05 AM

din pacate nu mai gasesc cd-urile care au venit cu mac-ul, s-au pierdut in timpul unei schimbari de sediu.
pe net am citit ca acest cd oricum nu contine drivere pentru windows xp. sper ca s-au inselat.

are cineva un astfel de cd? multumesc mult.

nu cd-urile mac-ului, cd-ul mm-ului. repet, aceste drivere sînt necesare și pt mac os x, pînă la 10.4.3 inclusiv, cred, chiar 10.4.4, abia dup-aia au fost incluse în sistem.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

ok, am inteles. multumesc pentru lamurire. insa revin la intrebare: are cineva un astfel de cd si ceva timp liber? multumesc mult.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
deathwing - 26 Februarie 2007 06:32 PM

ok, am inteles. multumesc pentru lamurire. insa revin la intrebare: are cineva un astfel de cd si ceva timp liber? multumesc mult.

Păi avem, bre, dar credeam că ai cd-ul ăsta de vreme ce ai MM! Uite, habar nu am dacă acest driver e disponibil și pe apple.com. Nu am avut niciodată nevoie de el, deoarece l-am folosit prima oară cînd deja sistemul includea driverul, dar l-a testat fi-meo pe Windows, asta era acum luni bune.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

ok… un sumar asupra activitatii de pana acum:

- driverul standard windows xp (hid mouse) nu este suficient
- cd-ul de la mighty mouse nu are driver de xp
- cd-ul de boot camp are ceva pentru mouse, dar tot nu merge scroll-ul pe orizontala

ramane sa incerc cu driver de intellimouse 4.0 (am vazut unele recomandari pe alte forumuri).