Shut down iPhone 4 (Problema buton sleep/wake)
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.10

Salut, am o problema cu un Iphone 4 si anume: tot apare pe ecran la anumite momente sau mai des optiunea daca vreau sa inchid telefonul sau nu, chiar daca este blocat sau nu. I-am facut update la zi dar vad ca problema inca persista.

Reamintesc ca nu am probleme cu butonul de inchidere. Si mai are momente cand stau pe el sa se blocheze automat si atunci trebuie sa glisez si ori ma lasa ori se blocheaza iarasi.

Ce comandati ?

Multumesc.

[ Modificat: 07 August 2014 08:45 PM de toma ]
 Semnătură 

Iphone 7
Ipad 3
Iwatch 1 42
Iphone 6S Plus

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Ba da, chiar ai probleme cu butonul de sleep/wake.
Mama mea are aceiasi problema, tot pe iPhone 4. I-am facut Restore, normal, dar nu a ajutat cu nimic.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Am intrat crezând că văd poze cu un iPhone împușcat smile

Am și eu iPhone 4 cu probleme la butonul Home și mă întrebam dacă a folosit cineva serviciile de aici și dacă ne poate împărtăși experiența.

Am corectat eu titlul.
toma

[ Modificat: 07 August 2014 08:46 PM de toma ]
 Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

deci in principal sa merg cu el la service sa il repare la cei de la Orange ca de acolo l-am cumparat sau nu se poate rezolva deloc? Multumesc pentru raspunsuri…insa ma gandeam ca urmatoarea etapa sa ii dau un restore total dar daca spuneti ca nu sa rezolvat nimik atunci am sa incerc maine la Orange si am sa revin cu detalii.

O vara usoara.

Semnătură 

Iphone 7
Ipad 3
Iwatch 1 42
Iphone 6S Plus

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

am sa pun si poza cu telefonul cat mai curand.

Semnătură 

Iphone 7
Ipad 3
Iwatch 1 42
Iphone 6S Plus

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Suceava
Macuser din: 25.05.14

Sigur are o problema cu button sleep/wake,mai ales iPhone 4 a avut cred ca o problema cu butoanele care se “declanseaza” singure,mai stiu cazuri unde se activa voice control-ul din cauza butonului hone.

Semnătură 

 Macbook pro 13” Late 2016 [i5 2 Ghz @, Intel Iris Graphics 540 1536 MB , 8 GB RAM, SSD 256Gb ]
 iPad pro [32Gb Wi-Fi-Cellular]
 iPhone XS Max [256 Gb]

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Cum au spus si colegii, 100% ai probleme cu butonul de power. Daca e in garantie poti sa te duci la Orange dar daca nu mai bine te duci la un service privat pentru ca la Orange te ard de bani fara nici un motiv. Flexul cu butoanele care iti trebuie tie costa maxim 20 de lei deci mai mult de 100 de lei nu ar fi justificat sa iti ceara nicaieri. Poate pare mult 100 de lei dar pentru a ajunge la flexul respectiv trebuie desfacut tot telefonul in afara de ecran (bateria, placa de baza, etc.).

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Va multumesc pentru raspunsi insa am cautat pe net si sunt sute de telefoane cu probleme de acest fel. Sotia are tot un iphone 4 si nu are nimik, se numeste ghinion. Am sa revin cu noutati dupa ce merg saptamana care vine la service.

La orange am vrut si eu sa merg dar am fost informat ca la preturile care le au nici macar nu il repara pe loc, trebuie dus in service-ul mare si dureaza vreo sapt.

Semnătură 

Iphone 7
Ipad 3
Iwatch 1 42
Iphone 6S Plus

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09
Maclean - 07 August 2014 11:23 AM

Am și eu iPhone 4 cu probleme la butonul Home și mă întrebam dacă a folosit cineva serviciile de aici și dacă ne poate împărtăși experiența.

Eu am rezolvat butonul home cu un strop de alcool și câteva apăsări, nici măcar n-a fost nevoie să desfac telefonul, alcoolul intră pe lângă buton.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G