2 din 2
2
“Scurgeri” de radiatii din cuptoarele cu microunde
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
szhoul - 11 August 2014 09:07 PM

Fain topic. Mai aveti? Eu mai am popcorn.

pun pariu ca e din ala de microunde…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
huk - 12 August 2014 01:54 PM
szhoul - 11 August 2014 09:07 PM

Fain topic. Mai aveti? Eu mai am popcorn.

pun pariu ca e din ala de microunde…

Cred ca mai rau, Chio.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
belasajgo - 12 August 2014 08:56 AM

Nu confundati valoarea de “200 mW” de la dispozitivele WiFi, cu valoarea maxima permisa la microunde 5 mW/cm² (=50.000 mW/m²). Radiatia de la dispozitivele WiFi, Bluetooth, etc. sunt mult mai slabe decat radiatiile provenite din cuptorul cu mircounde, insa dispozitivele WiFi, etc. radiaza in continuu, pe cand cuptorul cu microunde doar atat timp cat este in functiune.

... aviz celor cărora le place să stea cu laptop-ul / iPad-ul mult în brațe:

Un MacBook a cărui antenă emite cu - să zicem - 100 mW, care este ținut în brațe, oare cu câți mW/cm² iradiază el diversele organe aflate la câțiva cm de sursa de emisie ? Alea alea secțiune din suprafața unei sfere cu raza de distanța respectivă.

Sfat suplimentar: Nu țineți cuptorul cu microunde în brațe în timpul funcționării grin

Să vă mai zic de alte idei tâmpite pe care le-a luat lumea de bune ?

Când am venit în US anul trecut, mă miram de două lucruri:
- De ce nu se găsește nicăieri brânză sau smântână ca lumea;
- De ce nu au nicăieri lapte UHT.

Misterul s-a elucidat: Pe nici o sticlă de lapte nu scrie UHT deoarece TOT laptele din US este UHT. La începutul secolului trecut guvernul american a ajuns la concluzia că laptele nefiert poate îmbolnăvi lumea, așa că în 1924 a dat o lege că tot laptele de la animale trebuie fiert instant in clipa când a țâșnit din țâță. Și din lapte fiert, ce brânză să mai faci ?

Distribuția de lapte nefiert și produse lactate din lapte nefiert este o ofensă FEDERALĂ. Dacă ia unu o armă și împușcă lumea pe stradă - vine poliția locală și se ocupă. Dacă îți mulgi vaca și dai o bucată de caș proaspăt vecinului, vin mascații de la FBI în elicoptere negre.

Sunt deja peste trei generații consecutive de americani care nu au gustat o telemea nouă sau o urdă proaspătă. Dacă nici unul din membrii actuali ai parlamentului nu știe ce gust are o smântână bună, cine să voteze pentru anularea acelei legi tâmpite ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

Deh ma Sergiu, nu poti si cu **** in msdos si cu sufletul in rai. Toate au un pret.
De fapt nu, eu o duc bine in ardeal, de 500% mai bine ca in bucale sau in uk cand am fost. Si asta din cauza ca se mananca bine si oamenii sunt faini. Ce sa vrei mai mult? Da, mai putine radiatii de la cuptorul cu microunde. Pai n-am, deci am rezolvat.

2 din 2
2