o sa apara in curand in adium suport pt faza cu invisible doar pt anumite persoane. Libgaim 2.0 a capatat optiunea asta ( cel putin asa am vazut in gaim 2.0.0 beta 1 ) si adiumx foloseste libgaim deci probabil in 0.88 sau 0.89 cel mai tarziu o sa vedem si noi asta
Adium stie mod invizibil. Din meniul selectezi Custom iar la “State” selectezi Invisible.
o sa apara in curand in adium suport pt faza cu invisible doar pt anumite persoane. Libgaim 2.0 a capatat optiunea asta ( cel putin asa am vazut in gaim 2.0.0 beta 1 ) si adiumx foloseste libgaim deci probabil in 0.88 sau 0.89 cel mai tarziu o sa vedem si noi asta
Adium stie mod invizibil. Din meniul selectezi Custom iar la “State” selectezi Invisible.
Nu stii sa citesti? Invisible doar pt anumite persoane, nu pentru toata lumea.
dupa 2 incercari de adium, m-am lasat pagubas, m-am intors cu coada intre picioare la proteus. am aflat cum vad si daca imi scrie cineva… ramane sa verific daca e valabil si ptr cei invisible, dar nu cred.
singura problema e la fonturi, unde mai tre sa lucrez, pana acum n-a reusit sa afiseze alta culoare decat cea standard.
una peste alta, imi place ca e simplut…
o sa-i mai dau o sansa adium-ului, dar nu cand sunt obosit, ca asa nu merge…
Nu de altceva da` nimeni nu se concentreaza asupra MAC-ului,IPod-ului,Linux-ului,FreeBSD-ului etc !!!
Dak ar acorda si pt. astea la fel de multa atentie ar fi ceva sa-tzi iei un astfel de sof!!!!
Si pana atunci multa apa peste dunare va trece !!!
Deci Singurul soft rentabil ete` Windows!!
3M1N3M: Ai gresit forumul. Te rog nu mai populariza chestii gen Windows, toti suntem satui de ele. Mai ales daca sunt piratate. Daca nu ai nici o treaba cu Mac-ul, atunci abtine-te de la comentarii inutile. Aici toti suntem utilizatori Mac.
Proteus, the chat client for the Mac by Defaultware, is now free! With Proteus, you can simultaneously connect to AIM, Yahoo!, MSN , ICQ, Jabber (including Gtalk), Bonjour, Gadu Gadu and Sametime chat services. Plus, it sports a customizable, Mac-like UI and plays well with Address Book. When you download the current version 4.12, you will have to go through the registration process, but there will be no charge. Defaultware has stated that a new version that does not require any sort of registration will be made available soon, as well as a universal binary.
am trimis un mail la yahoo in leg cu ym. nici fisiere nu pot trimite, nici voice nu am. dac din greseala trimit un fiser la mine arata ca a mers dar pe partea cealalta nimika. am primit un raspuns in care mi se multumeste pentru efortul depus in scrierea acelei scrisori, dar sunt instiinta daca pentru moment yahoo nu doreste sa faca nici o modificare la versiunea 2.5.3. asta e. cumparati-va pc! :D