Mouse cu touch scroll
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

Hello,
As dori o recomandare de mouse cu touch scroll care sa mearga pe osx. Nu imi plac cei cu toata suprafata touch ca cel de la apple. Am gasit pe net Gembird Phoenix Touch si logitech Zone Touch T400 si cam atat. Despre cel gembird nu am gasit nici o informatie ca ar meger pe osx iar de logitech o singura informatie ca un ar merge tocuh scroll ca buton din mijloc (eu il folosesc ca open in new tab). Stiu de cel genius NetScroll T220 (asta ar fi ideal) dar nu il mai gasesc nicaieri de cumparat.
Are cineva o recomandare de mouse cu touch scroll si care sa mearga pe osx?

Multumesc

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 21.07.08

Salut,
poate asta?

Semnătură 

Early 2015 Retina MacBook Pro 2.9GHz 13”
June 2012 MacBook Pro 2.6GHz 15” vândut

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 03.01.09

Ar mai fi si Microsoft Explorer Touch Mouse.

Semnătură 

iThink, therefore iMac.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

@zuzuthechief - il stiam si pe acela doar ca e toata suprafata touch si nu imi plac. imi vine greu sa lucrez cu el asa, vreau doar scroll ul sa fie touch.
@MacAndrew - pare interesant, nu il stiam, multumesc. cum e scrollul? am incercat pe mac microsoft Sculpt Touch si are o vibratie ciudata care nu merge dezactivata si ma enerveaza. are si asta vibratie la scroll?

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 19.08.08

Eu am luat de la Altex la oferta acel Zone Touch T400. Este peste alti mousi wireless, dar mult sub Magic Mouse. Sensibilitatea scroll-ului nu se poate regla pe OS X si se comporta bizar din acest punct de vedere.
Indiferent ce mouse iei, vezi sa fie compatibil cu Mac. Mie mi s-a parut o gluma asta, am zis ce toti soarecii sunt la fel, dar nu sunt. Bine, la 57 RON cat am dat pe el la reducere (au si azi o promotie si este la acest pret) consider ca este ok ca si raport pret-calitate, macar asta se conecteaza din prima fara on/off sau alte artificii.
Daca nu vrei Magic Mouse, macar cauta unul bluetooth ca sa nu ocupi inutil unul din cele 2 porturi USB.

Semnătură 

Macbook Pro 13.3” Early 2015 Retina
Macbook Air 13.3” mid 2012
iPhones Blackberry Z30

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.11.12

panteraroz,
iti merg toate butoanele la t400 touch? Ca citisem ceva ca nu merge un buton

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Am vazut ca este la reducere pe altex si tocmai de asta intreb nu vreau ceva doar de dragul de a avea touch. Vreau unul mai bun. Ce ma enerveaza la cele cu rotita este zgomotul care il fac si care este enervant noaptea cand lumea doarme (da se aude). Nu vreau haptic feedback pe touch scroll. Nu am idee cine ar vrea asa ceva. Nu stiu ce si daca au facut cercetare de marketing dar mi se pare studip sa am zgomot de rotita pe touch…
E drept nu am incercat alte mouse-uri cu touch peste tot in afara de cel de la apple. Dar cel apple mi se pare foarte neergonomic (daca exista cuvuntul asta) din punctul de vedere al apasarii butoanelor care nu le nimeream niciodata sau foarte greu cum trebuie. Genius mi se pare ca au nimerit exact cum trebuie (optic track point - cine stie ibm-urile vechi stie la ce ma refer) dar nu il mai gasesc nicaieri de cumparat. Si eu citisem despre t400 ca nu merg “butoanele” pe osx dar recunosc ca pretul de acum pare bun daca ar merge cum trebuie pe mac.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 19.08.08

Nu merge partea frontala a touch-ului care cica ar fi middle click cu nu stiu ce functii Winblows.
Cand am spus ca merge bizar scroll-ul m-am referit la scroll sacadat, nu merge continuu, natural.

Semnătură 

Macbook Pro 13.3” Early 2015 Retina
Macbook Air 13.3” mid 2012
iPhones Blackberry Z30