Luat de la Cosmote, la prelungire abonament, iar ca service Germanos ( fiind aceeasi companie).
Cu iStyle nu rezolv nimic, mi-au spus ca nu ma pot ajuta. La Apple Romania, nu au pe nimeni pe aria iPhone doar macs, am vb cu aia din state, un senior adviser mi-a spus sa vb cu iStyle, care dupa cum am spus mai devreme nu pot face nimic.
Am mai transmis si celor de la ANPC un mail, si celor de la Cosmote, Germanos, dar probabil voi primi un raspuns generic, asta daca-l voi primi.
A fi consumator presupune un pic de premeditare, în sensul de a nu ajunge ca un aspect critic al nevoilor tale să fie la bunul plac al unui furnizor. Mai ales unul orientat către servicii ieftine și care pune presiune pe propriile capabilități de suport și service. Până de curând categoria asta era reprezentată cu steagul sus de RDS, mai nou Romtelecom/Cosmote le face concurență acerbă.
Bun, nu mai poți folosi iPhone-ul din orice motiv, ai într-un sertar un Nokia de 100 de lei cu numelele ultraimportante salvate. E drept, trebuie să ceri transferarea temporară a numărului de pe nanosim, dar rezolvi urgența.
Reclamațiile, masa și dansul la timpul lor, când nu te afectează pe tine.
Eu am ținut linia Romtelecom cu VDSL ani buni în ideea de a avea un backup dacă îmi pică fibra de la providerul principal din orice motiv.
Recent a început să mă tot sune un dorel că trebuie să-mi reînnoiesc abonamentul, și eu tot îi explicam că nu trebuie.
Omul a fost atât de insistent, dar la modul tembel, că m-a determinat să-mi ridic fundul de pe scaun și să mă duc să-mi închid linia Romtelecom. La fel cum am procedat și cu RDS la vremea lui.
Nu zic nu, poți avea ca și consumator strategia de a folosi servicii ieftine, dar cu mare grjă să ai o schemă proprie de backup, să nu ajungi cu rahatul mai sus de glezne.
@mariuscbn : e usor sa fii zemu din spatele tastaturii… ia sa dai de vreun meltean 2 pe 2 la service care iti si f**e una de nu te vezi. Iar faza asta cu “e vina ta, ca n-ai atitudine si nu-ti cunosti drepturile”... poti sa ti le cunosti 100%, cu marlania e mai greu. Din pct meu de vedere ar fi fost mai util sa-l sfatuiesti cu ceva concret pe om, nu sa-l indemni la agresivitate si violenta.
Pana la urma nu am inteles exact de la cine ai luat telefonul : de la Germanos cu abonament Cosmote ? sau Cosmote care are service-area la Germanos. Eu mi-as indrepta toate actiunile catre cel de la care am cumparat telefonul si as inregistra pe ascuns (video) si discutia cu ei in care sa se vada limbajul nesimtit si ca refuza rezolvarea problemei. Dupa aceea as pune frumusel pe masa unui sef inregistrarea si le-as da variante : fie acum alt telefon pe masa, fie diseara la televizor la stiri ne distram cu totii ). Esti pe teren public si poti inregistra, nu te pot da in judecata .
Tu doar violenta si agresivitate ai bagat la capau din toata discutia??? ))))))))))))
L-am indemnat sa-si cunoasca drepturile inainte sa stie cum sa actioneze….
PS: Si pentru tine asa sa bagi la capau ... filmarile/inregistrarile ambientale (in magazin NU esti ca-n piata sau parc…esti intr-o propietate privata) NU au nici o relevanta nicaieri daca nu sunt aprobate de catre un Procuror….se pot intoarce in potriva ta….asa ca sfatul tau este foarte prost!!!
Mai bine-l sfatuiai sa-si i-a 2 martori in costum….sau un avocat sa vorbeasa in locul lui daca el NU e capabil! ))))))))))
Prietene bagati mintile in “capau” si controleaza-ti limbajul… si posibil si lipsa altor elemente din primii 7 pana la 20 de ani. Nu stai de vorba cu pusti “corditi” de 15-20 de ani.
Daca nu esti in stare sa te exprimi (si ne-ai demonstrat deja ca nu lipsa butonului EDIT e cauza ci ca nu prea te descurci cu gramatica) si comporti civilizat si sa ajuti un om care ne cere sfaturi de rezolvare a problemei lui, mai bine taci si mai deschide o carte… si nu ma refer la unele de joc, culinare sau alte tipuri, ci una de dezvoltare intelectuala… pe tine inca te-ar ajuta si manualul de clasele 1 - 4 la cum scrii.
Nu e treaba mea nici sa te educ si nici sa te atentionez / banez pe acest forum caci de aceea avem admini… dar ca sa-ti citez motto-ul : “Respecta ca sa FII respectat” !!!
P.S. din momentul asta voi ignora orice alta “provocare”, voi raspunde doar ontopic.
Are dreptate GUR, care mi-a scris pe PM: ar fi interesant de stiut deznodamantul povestii de la Punk, asa ca redeschid discutia.
Avertisment pentru offtopic lui mariuscbn si GUR (care insa si-a cerut scuze in acelasi PM).
Domnule mariuscbn, se cam aduna abaterile…
Pentu offtopic DOMNULE, pentu offtopic??? hmmmm
Eu doar am raspuns colegilor si doar atat….NU am jicnit pe nimeni si NU am incalcat NIMIC din regulament!!!
PS: Te rog frumos sa NU mai faci cu mine pe Zeul in public….ai ceva cu mine te astept in privat cu MARE interes…..sa lasam thedurile fara mizerii…zic!
AI PM…de la mine!!!
Cred ca acest topic a plecat de la o situatie anormala, referitor la atitudinea unor vanzatori de device-uri destul de scumpe. Nu cred ca era cazul sa acuzam persoana care s-a plans ca nu a luat bata cand trebuia… Fiecare are temperamentul lui, si nu e musai sa manjesti peretii cu angajatul unei firme pentru a-ti primi drepturile.
Atentionarile moderatorului, desi fine, se pare ca nu sunt acceptate de unii membri.
Cand esti pe un forum, te supui regulilor lui, atat in ceea ce priveste limbajul cat si a respectarii regulilor. Nu iti impune nimeni sa continui, daca nu iti convine. Si, din cate stiu, nu se scrie cu majuscule (e chiar si in regulament, sau cel putin era…).
Cine are ochi de citit sa citeasca!
P.S. Scuze de off topic, dar discutia s-a incins cam tare…
Punk - cumparatura ai facut-o cu un card bancar ? Returneaza aparatul în ambalajul original ( daca nu-l accepta trimite-l împachetat cu un curier cu semnatura de primire) și dacă nu vor să-ți dea banii înapoi suna la bancă să anulezi tranzacția. Citește condițiile de la banca ta - unele carduri îți oferă extra-protecție pentru chestiile cumpărate cu ele.
Salutare,
Am apelat la Apple US, am fost trimis la un senior rep din Irlanda, care mi-a zis ca eu sunt de vina. Cica au trimis 2 poze ( pe care le-am pus eu pe mail) unor tehnicieni, si din 2 poze au ajuns la concluzia ca eu sunt de vina, ca mi-a cazut.. Bineinteles ca telefonul nu avea nicio urma pe el, nici macar zgarieturi, ca mereu l-am tinut in carcasa si nu din aia de 2 lei de-l zgarie. Am incercat sa mai vb cu persoana asta.. dar nu.. eu sunt de vina ca ecranul este dezlipit.
Iar cu Service Telekom/Cosmote pfff. Nu va cumparati iPhone-uri de acolo. Politica lor e de 2 lei, si daca dati tot de individul de care am dat eu ( si se pare ca e vechi pe acolo, il cheama Eftimie Silviu, un scurt google si vedeti istoricul cu reclamatii) s-ar putea sa ramaneti cu 3300 lei stricati. Eu am vandut telefonul and I moved on. Pacat ca nu pot sa cumpar de la Istyle, dar sa-mi aleg eu operatorul de telefonie.