Salut m ar interesa ce scrie in titlu, ceva sa fie valabil in romania…As vrea sa urmaresc seria South Park in HD, de exemplu, dar nu gasesc nici un serviciu gen Netflix care sa functioneze la noi.
E pe iOS o aplicatie Comedy Central, check it out. Stiu ca aveau si south park cand am descarcat-o. Ca sa o pui pe macbook/tv ai putea sa faci streaming prin Airplay de pe telefon/tableta pe Mac ( AirServer app pt Mac).
Eu am probleme cu unele seriale din popcorn time, din cand in cand programul blocheaza net-ul, sau mai bine zis wifi-ul din casa, trebuie sa inchid si sa redeschid routerul ca sa isi revina, si asta o patesc doar cu popcorn time, mi se pare foarte dubios. Inca am impresia ca e plin de Bug-uri.
nu cred ca este din cauza vreunui bug din program? ideea este ca programul deschide foarte multe conexiuni si iti ingenuncheaza routerul. aceeasi problema ar trebuii sa o ai si la t.o.r.r.e.n.t.i., cauta un update la router sau cauta sa-l schimbi.
(vorbesc din experienta, am schimbat routerul si nu mai face figuri)
Pai de ce mi se intampla doar la Popcorn Time? folosesc torrenti de ani buni de zile si nu am intampinat problema asta niciodata.
Defapt totul se intampla cand deschid episodul/filmul in popcorn time si se blocheaza la downloading, ramane acolo blocat si atunci blocheaza si netul, chiar daca inchid applicatia sau restartez calculatorul
nu imi merge net-ul decat dupa ce dau restart la router. Nu se intampla de fiecare data, dar de fiecare data cand ramana prea mult timp la downloading imi crapa netul.
Daca aveam probleme de router cred eu ca aveam probleme si cand foloseam utorrent-ul cu 7-8mb/s
Asa mi se intampla si mie, e si de la router si de la popcorn. Cand eram pe cablu mergea fara probleme dar acum imi blocheaza netu destul de des si tre sa dau restart la router. Am o prastie de airport express 1. ziceau baietii ca scot si de ios dar am mari dubii ca le accepta aplicatia.