Sincronizat ipad cu un mac nou.
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 09.07.09

Am un ipad mini care a fost sincronizat cu macbook-ul pana acum, si as vrea sa il sincronizez cu un mac mini de acum incolo.
Stiu ca Apple nu permite sincronizarea cu mai multe device-uri.
Intrebarea mea este urmatoarea: Daca sincronizez ipadul cu mac mini-ul pierd tot ce-i pe el acum? (muzica, aplicatii, poze, etc.) sau se pastreaza?

Tot ce ma intereseaza este sa-mi pun niste muzica noua in el. Exista vreo metoda prin care pot adauga muzica in applicatia ipod fara a folosi itunes?

Semnătură 

2011 Mac Mini 2.5 Ghz Intel core i5 16Gb 1333 Mhz DDR3 AMD Radeon HD 6630M 256 MB Mavericks
2012 MacBook Air 13’ 1,7 GHz Intel Core i5 4 GB 1600 MHz DDR3 Intel HD Graphics 4000 Mavericks
Ipad first gen 16Gb Wifi+3G
Ipad Mini Retina 32Gb WiFi + 4G
Iphone 5 16Gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08

Citeste aici. Eu am facut asta cu o alta versiune de iTunes si a mers brici. Poate ar trebuie sa mai sapi putin pe net pentru versiunea actuala.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11
Bileca - 27 August 2014 07:22 PM

Am un ipad mini care a fost sincronizat cu macbook-ul pana acum, si as vrea sa il sincronizez cu un mac mini de acum incolo.
Stiu ca Apple nu permite sincronizarea cu mai multe device-uri.
Intrebarea mea este urmatoarea: Daca sincronizez ipadul cu mac mini-ul pierd tot ce-i pe el acum? (muzica, aplicatii, poze, etc.) sau se pastreaza?

Tot ce ma intereseaza este sa-mi pun niste muzica noua in el. Exista vreo metoda prin care pot adauga muzica in applicatia ipod fara a folosi itunes?

daca copiezi libraria itunes de pe macbook pe mac mini ? ?

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Intra pe macbook si copiaza folderul iTunes din folderul Music si pune-l in acelasi loc pe mac mini. O sa mearga perfect, am facut asta de nenumarate ori si a mers de fiecare data.