N-au spus dimensiunile si autonomia bateriei. Cu dimensiunile cred ca trebuie sa mai astept pt ca o sa arate ca o caramida daca judec dupa cum le sta lor
un ceas de marca, care nu face decat sa iti arate ora, data, cronoimetru si cam atat, e cel putin 300$
deci mie nu mi se pare scump la cate face, pacat de baterie, ceasurile smart nu cred ca or sa aibe succes pana nu scot ceva cu incarcare solara, sau o baterie cu garantia de cel putin 5 ani
bre… prima data m-au dezamagit. Nu din cauza produselor ci di cauza site-ului apple.com
A vrut sa urmaresc filmul, si mi-a crapat Firefox-ul. Dar a crapat in asa fel încat m-a dus direct la fereastra de login. Nu mi-a salvat nimic din ceea ce lucram…
Cind tehnologia va permite sa porti ceasul smart pe incheietura miinii si sa se incarce cumva de la energia ta,va fi o mare smecherie iar toti ne vom bate pentru unu.
Cind tehnologia va permite sa porti ceasul smart pe incheietura miinii si sa se incarce cumva de la energia ta,va fi o mare smecherie iar toti ne vom bate pentru unu.
Inginereste, se poate: ceasurile mecanice automate folosesc miscarea mâinii de zeci de ani. La fel, se poate “scoate” energie din diferenta de temperatura dintre partea in contact cu pielea (partea de jos) si cea exterioara (partea de sus); acuma, cum o fi cand afara-s 35 de grade…
Oricare mișcare ai face cu mana, niciodată un rotor de ceas automatic nu va fi capabil sa alimenteze cu energie un ecran mare, si toate nebuniile alea care sunt in interior. Era misto sa fi fost oled ecranul si sa fie curbat..
@pitagora: o explicatie de ce nu seamana cu ceasul samsung, pt ca ai specificat de curbat si oled, este ca asta se vrea sa fie cat mai aproape de ceas (digital crown) si de ideea de ceas care este de fapt o bijuterie pe care o poti asorta la ce haina vrei. Deci bijuterie, nu doar high tech asa cum este gear de la samsung.
Dar nu susțin samsung sau alte branduri. Ca forma, cel mai frumos, din punctul meu e motorola ala nou. Eu ma gândeam ca tehnologia in spatele ecranului de pe apple sa fie oled( nu neaparat curbat, pentru ca sunt deviceuri care au oled si nu e curba, vezi ps vita) si da, era o idee daca il făcea la un unghi de 175-178 grade.