Am un Imac de 27 inch cu 10.6.8 Leopard instalat si nu imi mai functioneaza bluetooth si wireless din senin . Tastatura originala wireless nu o pot folosi , asa ca acum folosesc o tastatura Windows pe usb .deci PRAM nu pot face pentru ca nu am controalele necesare pe tastatura usb ( P , R , Command , Option ). Imi apare Bluetooth : not available . Cand intru in system preferences si dau setup bluetooth device nu pot face nimic si imi apare : No bluetooth hardware found - in order to use this application ,you must have a bluetooth module>Please verify that your bluetooth hardware is properly attached to the computer. ( tastatura este ok , fun ctioneaza si am testato pe macbook pro).
A doua problema este cu wirelessul. Cand dau sa imi caute reteaua wireless (routerul functioneaza , la fel si reteaua care este ok) imi apare No airport card installed . In system preferences apas pe Turn airport on , si nu se intampla nimic .
Mai departe nu stiu ce sa fac , stiu ca multi recomanda sa fac PRAM , insa nu am cum datorita tastaturii , Daca cineva cunoaste problema si stie o rezolvare , rog sa imi ofere un raspuns , chiar si pe email : . Multumesc