Service Apple
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Drobeta Turnu Severin
Macuser din: 22.10.08

Buna,
Stie cineva ce se intampla cu politica Apple la serice-uri in Bucuresti?  Am un IMac early 2008 cu hdd-ul dus (cred) pe care l-am trimis la Bucuresti la reparat si niciun service autorizat nu vrea sa-l primesca pe motiv ca s-a schimbat politica Apple si ca nu au piese pentru modele mai vechi sau nu mai sunt compatibile si ei nu-l pot primii in service nici macar pt diagnosticare. 
Acum eu ce pot face cu mac-ul meu? Il arunc la gunoi si cumpar altul nou…? presepun ca asta se urmarste. :(

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Cum sa arunci calculatorul la gunoi daca s-a stricat HDD-ul ? smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Mai bine cauti un prieten cu experienta in domeniu, care sa iti verifice HDD-ul si daca e nevoie, sa-l inlocuiasca cu unul nou.

Nu ti-ai trecut locatia la profil, poate e cineva pe forum care te-ar ajuta.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Am vorbit cu colega noastra, daca nu gaseste pe careva cu mana stabila pe surubelnita sa o ajute si care sa fie pe langa ea, m-am oferit eu cu conditia sa pot vedea aparatul cu probleme. E greu de ajuns la mine din pacate, dar cred ca o sa fie cineva pe la ea in zona sa ii dea o mana de ajutor. Imposibil sa nu fie un coleg priceput prin randurile noastre care sa stea prin apropiere de ea si sa nu ii dea o mana de ajutor.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.05.07

Daca iMac-ul mai este inca in Bucuresti te pot ajuta eu cu el.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: Drobeta Turnu Severin
Macuser din: 22.10.08
hamilton - 01 Septembrie 2014 06:58 PM

Cum sa arunci calculatorul la gunoi daca s-a stricat HDD-ul ? smile

Eram ironica Hamilton smile normal ca nu arunc mac-ul la gunoi, dar nu inteleg aceasta noua politica Apple. Ei spun ca daca il desfac trebuie sa ofere garantie si din moment ce nu stiu sigur daca il pot repara nu o pot acorda asa ca nu-l primesc in service.

@stef
Da, mac-ul e inca in Bucuresti.

‹‹ Mirror software Miglia      Miner Bitcoin ››