Problemă de browser ... trimite niște chestii aiurea/nonstandard. Cum nu avem nici un control asupra configurației serverului de web unde suntem hostati va trebui să folosești tu un alt browser care “merge”.
La mine merge just fine. Ultima versiune stabila de camino. Era chiar ciudat ca cu motorul de mozilla ar fi zis multa lume care foloseste firefox ca nu merge.
Că tot s-a deschis acest topic și tot mă mîncau degetele de cînd s-a mutat site-ul scriu acum cîteva „dureri”. În week-end am fost acasă și am stat ca pe ace să văd cînd își va reveni. Nu sînt de prea multă vreme pe site, dar a devenit ca un drog. Am intrat sîmbătă seara și surpriză - culoarea actuală, plus că a dispărut simbolul macuser.ro. Simbolul ca simbolul, dar culoarea actuală mi se pare deprimantă, parcă te invită să ieși cît mai repede de pe forum. Nu ne putem avea ce a fost?
Și mai este problema vitezei - acum abia se încarcă. Înainte paginile apăreau instantaneu, acum trebuie să am ceva răbdare.
De-asta am și scris că simbolul macuser.ro poate fi lăsat de-o parte. Știam de concurs.
Cît privește culoarea, asta chiar nu înțeleg de ce s-a schimbat. Pînă pe 18 martie, cînd se închide concursul de schimbare la față, mai e cale lungă.
Am căutat prin setările personale, dar nu pot schimba culoarea - e ceva global. Dacă nu se poate, nu se poate și, dacă nimeni nu s-a mai plîns pînă acum, înseamnă că e în regulă.
culoarea forumului este dată de un skin - îl poți schimba de la butonul de jos, probabil acum este pe ‘Default’
în concordanță cu felul în care va arăta site-ul, va fi schimbată și fața forumului
cu puțină răbdare, o să avem ceva frumos…
Dar daca iți place să sapi prin documentația de la Expression Engine poți să ne înveți cum să schimbăm acest skin default deoarece noi încă nu am ajuns acolo cu cititul
PS: văleu cât de urâți sunt smileții ăștia ... ia să sap io să văd cum îi fac măcar mai mici.
noul hosting imi pare mai rapid, ca sa zic asa….
culorile, tema forumului se poate schimba. personal nu-mi place nici una, o preferam pe cea anterioara insa acesta este un site “de informatie”, nu am nevoie sa arate nustiucum
Dar daca iți place să sapi prin documentația de la Expression Engine poți să ne înveți cum să schimbăm acest skin default deoarece noi încă nu am ajuns acolo cu cititul
PS: văleu cât de urâți sunt smileții ăștia ... ia să sap io să văd cum îi fac măcar mai mici.
Uite ce am găsit:
CSS Stylesheet
You will also need to add the following code to your CSS Stylesheet template in /themes/forum_themes/theme_name/theme_css.php. Change the border color, margins, and other styling as necessary to match your customized theme. It is suggested that you add this style rule to the “Table Formatting” section:
.ignored {
border: 1px solid #B2B3CE;
padding: 0;
margin-top: 1px;
margin-bottom: 8px;
}
Thread Rows
To add this feature you will need to add the following code to your Thread Rows template in /themes/forum_themes/theme_name/theme_threads.php. Add the following in-between the body and the signature & attachment section:
{if edited}<div class=“edited”>[ {lang:edited}: {edit_date format=”%d %F %Y %h:%i %A”} {lang:by} >{edit_author}</a> ]</div>{/if}
In its context, it should look like:
<td class=“tableCellOne” valign=“top” colspan=“2”><div class=“post”>{body}</div>
{if edited}<div class=“edited”>[ {lang:edited}: {edit_date format=”%d %F %Y %h:%i %A”} {lang:by} >{edit_author}</a> ]</div>{/if}
{if attachments}
{include:post_attachments}
{/if}
{if signature}
{include:signature}
{/if}
</td>
CSS Stylesheet
You will also need to add the following code to your CSS Stylesheet template in /themes/forum_themes/theme_name/theme_css.php. It is suggested that you add this style rule to the “Forum related text formatting” section:
.edited {
font-size: 9px;
color: #555;
}
Daca va ajuta pot face eu in timpul liber smiletii png background transparent in timpul liber, numai sa-mi spui daca sunt ok cei de la Adium sa nu mucesc de pomana
Pai hai cu propuneri si apoi facem un poll.
Puneti in attach o poza mica cu un set standard, sa zicem :D ca tot sunt cele mai frecvente si a 4-a la alegere, ce vreti voi (eu caut ceva cu bere).
Cea mai buna propunere, fie vot fie hotarare admin pentru rapiditate, trece la costas care le face png cu background transparent. Sau cine mai are timp si se pricepe.
Propunerile runner up si third best raman ca backup.