Ziceam că fac io un set de zâmbăreți… iaca-s mai jos. Am tot amânat de vreo lună să-i las să-și ia zboru’, că am mai tot găsit câte ceva de “bibilit” la ei, dar… nu mai aștept să se facă 2009
Precizări:
● O mică-mare parte din ei seamănă cu cei actuali—pentru continuitate. Dacă nu e ok, nu vă sfiiți să ziceți.
● Cei cu triunghi verde deasupra îs animații—de regulă 3, maxim 4 cadre.
● “Vampiru’” și “șarpele”-s la fel—nu văd rostu’ de ce unul ar fi de preferat celuilalt pentru augmentarea unei discuții, din moment ce la bază au aceeași idee… părerea mea.
● Cei de pe ultimu’ rând sunt suplimentari, și cred că o să mai fac vreo câțiva.
● Am pus două imagini atașate (una pe fond alb, și alta pe bej), ca să se vadă clar cum ar arăta pe ambele fonduri disponibile pe forum. (Dacă la tine-n browser se văd mai neclar, dă un clic pe imagine, ca să se vadă la “scara 1:1”)
OK, dacă e să fie critici, să fie constructive… că am de la cine
[ Modificat: 13 Noiembrie 2008 06:48 AM de bogdan77 ]
Ok, constat nişte mici probleme: tocilaru’ cu ochelari, de exemplu, e normal de 23 pe 20 de pixeli, dar aici e “turtit” de la 23 la 19. Trebuie să-l refac, ca să se încadreze din start în grila de 19 pe 20? La fel stau lucrurile şi cu ‘shadehmm’ şi ‘shademad’ ( )—normal sunt de 21 pe 20 de pixeli.
Apoi cel cu fermoar la gură... greşeala mea că l-am lăsat de 19 pe 20. Trebuie de 20 pe 20. (Îl trimit corectat pe e-mail, împreună cu o mică corectură la ‘rolleyes’).
Celelalte cinci trimise nu vor fi incluse? Nu de alta, da’ mai aveam alte două-trei în plan, şi dacă nu mai băgaţi şi altele în afară de cele 40 vechi, ar fi bine de ştiut.
Pentru includerea celor noi trebuie umblat în pehașpeu’ forumului - așteptăm răspunsul de la programator. Eu zic că până nu zice knockout ceva - doar repară-le pe cele existente.
Diferența e că cei de dinainte erau odihnitori la ochi. Ăștia… nu. Și da. Seamănă izbitor cu ce-a fost. N-a zis nimeni de reinventarea smiliezurilor, dar chiar era o problemă dacă rămâneau ăilalţi?
Altfel, nu se pot asocia smailizurile cu o anumită temă? Să zicem să rămână smiliez-urile de demult pe tema implicită a EE
Diferența e că cei de dinainte erau odihnitori la ochi. Ăștia… nu.
În ce sens erau mai odihnitori la ochi, dacă vrei să m-ajuţi? Erau mai bine conturaţi? Se vedeau mai clar pentru cei cu ochelari? (Nu întreb la mişto).
În rest, singuru’ lucru care pot spune că e bun la cei vechi e că-s destul de expresivi. Dar despre faptu’ că-s de un galben rece, şi că nu-s aqua… nu pot să zic de bine… Eu nu le duc doru’...
Vezi imaginea de mai jos: ar fi mai ok a doua versiune, de pe rândul de jos? Ar fi o mică-mare îmbunătăţire, nu?
[ Modificat: 22 Noiembrie 2008 03:54 PM de bogdan77 ]
În ce sens erau mai odihnitori la ochi, dacă vrei să m-ajuţi? Erau mai bine conturaţi? Se vedeau mai clar pentru cei cu ochelari? (Nu întreb la mişto).
Da, cei vechi erau mult mai expresivi. Cei care sunt acum, nici nu se compara. Parca-s taiati cu foarfeca, asa arata. Acum vad ca e un galben mai bland, care nu zgarie tare ochiu’.
In fine, scopul unui forum este utilitatea, nu ma cramponez in niste smiliez. :smile:
Nu mai am altceva de modificat la ei. Rămâne numai să se umble la codu’ EE, ca să fie afişate la dimensiunea lor originală, nu să fie “constrânse” toate în grila de 19 pe 20 de pixeli.
Şi dacă vor fi adăugate şi celelalte cinci făcute, promit că mai fac şi altele suplimentare .