3 din 3
3
alte Smilies la noul design de forum, dacă se poate :-)
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Animații… doar cu câteva frame-uri, please smile ( maxim 4 și stop)

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06

Sal’tare la tătă lumea

Ziceam că fac io un set de zâmbăreți… iaca-s mai jos. Am tot amânat de vreo lună să-i las să-și ia zboru’, că am mai tot găsit câte ceva de “bibilit” la ei, dar… nu mai aștept să se facă 2009 tongue rolleye

Precizări:

● O mică-mare parte din ei seamănă cu cei actuali—pentru continuitate. Dacă nu e ok, nu vă sfiiți să ziceți.
● Cei cu triunghi verde deasupra îs animații—de regulă 3, maxim 4 cadre.
● “Vampiru’” și “șarpele”-s la fel—nu văd rostu’ de ce unul ar fi de preferat celuilalt pentru augmentarea unei discuții, din moment ce la bază au aceeași idee… părerea mea.
● Cei de pe ultimu’ rând sunt suplimentari, și cred că o să mai fac vreo câțiva.
● Am pus două imagini atașate (una pe fond alb, și alta pe bej), ca să se vadă clar cum ar arăta pe ambele fonduri disponibile pe forum. (Dacă la tine-n browser se văd mai neclar, dă un clic pe imagine, ca să se vadă la “scara 1:1”)

OK, dacă e să fie critici, să fie constructive… că am de la cine smile

[ Modificat: 13 Noiembrie 2008 06:48 AM de bogdan77 ]

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

hehe, ce haiosi sunt…

trimite-i pe mail la adresa admin punct macuser la gmail si ii dam forward la programator sa vedem cum il convingem sa-i schimbe…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Țineți apăsat Shift și dați click pe butonul Reload din browser

grin  LOL  cheese  smile  wink  smirk  rolleyes  confused surprised  big surprise
tongue laugh tongue rolleye tongue wink raspberry blank stare  long face  ohh  grrr  gulp  oh oh
downer  red face  sick  shut eye  hmmm  mad  angry  zipper  kiss  shock
cool smile  cool smirk  cool grin  cool hmm  cool mad  cool cheese  guy  snake  excaim  question

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Ok, constat nişte mici probleme:  raspberry tocilaru’ cu ochelari, de exemplu, e normal de 23 pe 20 de pixeli, dar aici e “turtit” de la 23 la 19. Trebuie să-l refac, ca să se încadreze din start în grila de 19 pe 20? La fel stau lucrurile şi cu ‘shadehmm’ şi ‘shademad’ (  cool hmm  cool mad )—normal sunt de 21 pe 20 de pixeli.

Apoi cel cu fermoar la gură... greşeala mea că l-am lăsat de 19 pe 20. Trebuie de 20 pe 20. (Îl trimit corectat pe e-mail, împreună cu o mică corectură la ‘rolleyes’).

Celelalte cinci trimise nu vor fi incluse? Nu de alta, da’ mai aveam alte două-trei în plan, şi dacă nu mai băgaţi şi altele în afară de cele 40 vechi, ar fi bine de ştiut.  smile

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pentru includerea celor noi trebuie umblat în pehașpeu’ forumului - așteptăm răspunsul de la programator. Eu zic că până nu zice knockout ceva - doar repară-le pe cele existente.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Ok, dar neapărat cele făcute deja să poată avea rezoluţii diferite. Vă rog…  smile

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

Diferența e că cei de dinainte erau odihnitori la ochi. Ăștia… nu. Și da. Seamănă izbitor cu ce-a fost. N-a zis nimeni de reinventarea smiliezurilor, dar chiar era o problemă dacă rămâneau ăilalţi?

Altfel, nu se pot asocia smailizurile cu o anumită temă? Să zicem să rămână smiliez-urile de demult pe tema implicită a EE grin

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member
Din: 
akbar - 19 Noiembrie 2008 06:43 AM

Diferența e că cei de dinainte erau odihnitori la ochi. Ăștia… nu.

În ce sens erau mai odihnitori la ochi, dacă vrei să m-ajuţi? Erau mai bine conturaţi? Se vedeau mai clar pentru cei cu ochelari? (Nu întreb la mişto).
În rest, singuru’ lucru care pot spune că e bun la cei vechi e că-s destul de expresivi. Dar despre faptu’ că-s de un galben rece, şi că nu-s aqua… nu pot să zic de bine… Eu nu le duc doru’...  smirk

Vezi imaginea de mai jos: ar fi mai ok a doua versiune, de pe rândul de jos? Ar fi o mică-mare îmbunătăţire, nu?

[ Modificat: 22 Noiembrie 2008 03:54 PM de bogdan77 ]

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Administrator

Un pic mai “umbriți” parcă arată un pic mai bine. Astia de acum, mai ales pe fond crem, arată cam ... spălăciți.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Bun, încerc în week-endu’ ăsta să le fac pe toate aşa. Revin luni.  smile

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

O noua versiune de zambitori (2.0) e pe server de azi. Multumim bogdan77!

Din nou comentez: mie-mi plac chiar si mai mult. Acum arata atat de bine incat par niste butonasi lipiti pe pagina. smile :D

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07
bogdan77 - 22 Noiembrie 2008 03:47 PM

În ce sens erau mai odihnitori la ochi, dacă vrei să m-ajuţi? Erau mai bine conturaţi? Se vedeau mai clar pentru cei cu ochelari? (Nu întreb la mişto).

Da, cei vechi erau mult mai expresivi. Cei care sunt acum, nici nu se compara. Parca-s taiati cu foarfeca, asa arata. Acum vad ca e un galben mai bland, care nu zgarie tare ochiu’.
In fine, scopul unui forum este utilitatea, nu ma cramponez in niste smiliez. :smile:

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Sa inteleg ca s-a rezolvat?
Sau ar fi ceva de umblat prin cod ca sa arate mai bine?

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Nu mai am altceva de modificat la ei. Rămâne numai să se umble la codu’ EE, ca să fie afişate la dimensiunea lor originală, nu să fie “constrânse” toate în grila de 19 pe 20 de pixeli.
Şi dacă vor fi adăugate şi celelalte cinci făcute, promit că mai fac şi altele suplimentare wink  .

3 din 3
3