1 din 2
1
In 2 saptamini putem ocupa Kiev-ul !
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Am ramas inmarmurit ca in fata unei asemenea declaratii insa liderii EU si NATO mai pot ride pe culoare si in salile de consiliu.
Pe mine care nu am facut macar stagiul militar ma cutremura,nu mai vorbesc de cei care au luptat intr-un razboi!
Imi e teama ca cei care rid habar nu au ce inseamna un razboi caci altfel s-ar comporta cu totul si cu totul altfel iar soarta Omenirii nu ar fi asa de incerta.

SAD :(

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 29.12.09

Despre ce declaratie e vorba mai exact?

Semnătură 

MacMini 2.26/2gb/9400m
120gb Time Machine Backup
PowerMac g4 400/512/atirage 16mb
Apple Aluminum Keyboard
iPod Nano 3G 4GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Vladimir > Jose Manuel Barroso.

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Grea politica asta…
Vladimir urmărește să ocupe printr-un stat marioneta partea de sud-est a Ucrainei pentru că acolo se află:
Importante zăcăminte de cărbune și fier ”Minierii din Donetsk” e porecla data Sahtiorului
Pe vremea marii CCCP acolo s-au locat principalele fabrici de mașini de cusut (AK74 si similar)
Tot pe atunci s-au construit combinate care fac praf de tras cu pușca, nu pe nas.
Și tot acea zona este foarte productiva din pct de vedere agricol, și acum rușii au mare nevoie de păpică!
Acolo sunt cele mai mari investitii din Ukraina post CCCP făcute de oligarhii ucraineni: Ahmetov.
Acolo populația este preponderent rurala, mai puțin instruită mai ușor de manipulat.

Dacă acolo creșteau doar panseluțe, îl durea la bască pe Vladimir de ce fac ucrainenii la ei acasă!

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Si mie imi e frica sa nu înceapă vreun război.. Pentru ca rușii sunt nebuni.. Păcat ca daca incepe războiul nu o sa Înțelegem nimic din el. In Juma de ora nu o sa mai existe jumătate de planeta.. Poate rușii joaca si la cacealma, nu cred( deși nu e exclus) sa aibă atata cohones sa se bage rau cu NATO. O fi Rusia unde e, dpv militar, dar pana ii ajung pe americani mai au de mancat pâine.. Si al 3-le-a mare pion/rege e China in. Situația asta. Vad ca pana acum nu a zis nici hop, nici cia. Rusia + China inseamna 2/6 din populația lumii, deci e ceva..

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Sunt mana in mana! Vor face ce au facut si in Osetia si celelalte republici si nu ii va deranja nimeni, Occidentul are nevoie de Rusia, iar Rusia stie asta; nu cred ca va fi nici un razboi, vor da la pace, iar Ucraina va fi sacrificata. Cert este ca noi suntem prea mici pt asa ceva.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Cu cit e mai mare o Tara cu atit e mai influenta si puternica numai ca se dileste la cap si cu un popor degenerat face ce ii taie capul.
Ideal ar fi sa fie multi da’ mici ca sa nu incline la un moment dat balanta Omenirii spre Iad din cauza unui/unor scelerati.
Psihologia asta milenara nu ne lasa frate sa Evoluam,adevarul e ca nici nu vrem…cum sa pierzi ‘dixtractia’‘?!?!?!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Am mai spus-o pe undeva….
Noi, ca si stadiu de dezvoltare a societății umane suntem cam la nivelul unui copil de un an, care acum învață să meargă. Mai cade, se mai ridică, dar poate cădea în așa fel încât să nu se mai ridice niciodată.
Plus că un copil mic, tocmai prin necunoaștere e forte războinic. Totul e a lui…

Sperăm să trecem în altă etapă, deoarece acum într-adevăr e cam nașpa.

Jocul la cacealma merge, până când un general mai nervos din fire începe să apese pe tot felul de butoane.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 19.08.08

Putin e un pic psycho, se crede reincarnarea lui Petru cel Mare smile)
Dincolo de gluma, individul este periculos: extrem de inteligent, educat, malefic, charismatic (priza maxima la public), manipulator, cu sange rece si tulburari psihice (studiati declaratiile de-a lungul anilor).
Rusia este un popor in mana lui Putin: i-a izolat de occident, propaganda e la cote maxime (controleaza majoritatea mass-media), si-a indepartat la propriu adversarii etc.
Rusia (Putin) vrea Ucraina, cadoul facut de Stalin si cerut inapoi (Crimeea) este doar un pretext, motivul real…posibil cel expus de interesantul, nu am citit prea multe pe subiect.
Ucraina are o ura patologica pe URSS (ce ne-au facut noua rusii este nimic pe langa genocidul comis prin infometarea ucrainienilor in anii 1932-1933) si se vor arunca cu capul inainte fara sorti de izbanda.
Avantajul Rusiei - armata numeroasa si indoctrinata, nu uitati ca este totusi cea mai mare tara din lume, face pipi pe UE daca vrea.
UE - gura bogata, ameninta cu masurile lui peste, dar in realitate o vor lua la fuga si vor lasa o noua cortina de fier sa separe estul de vest. Germania si Franta deja si-au manifestat tacit neutralitatea in aceasta poveste (relatia Merkel-Putin este banuita si posibil reala)
SUA - se for face ca ploua…
Problema reala a Romaniei - un stat second hand batut de vant pe post de pion pe care-l muta unde vrea cel mai puternic. Lideri nu avem, strategi militari nu avem, armata nu avem, arme nu avem…de fapt nu stiu daca mai avem altceva in afara de o turma de dobitoace pe post de premieri, senatori, deputati, primari etc. si care vor fugi la primul latrat in directia noastra a lui Putin. NATO nu ne va ajuta ci ne va sacrifica, suntem in pericol alaturi de Polonia si statele baltice, cu deosebirea ca Polonia mai are ceva organizare, conducatori, bani, armata…

Semnătură 

Macbook Pro 13.3” Early 2015 Retina
Macbook Air 13.3” mid 2012
iPhones Blackberry Z30

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

eu cred ca uk+GERMANYY+FRANCE rézista in fata rusiei, daca nu se ajunge la bomba nucleara. Nemtii cat de putini sunt ei, nu uitat ca acu vreo 70 de ani se bateau cu toata lumea si cam invingeau… Daca castigau la stalingrad nu mai existau ruznaci, poate doar in lagare..

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 19.08.08

Pitagora, acu vreo 80 ani nemtii cam erau aliati cu rusii, tatuca Stalin a fost o c..va cu 2 fete si l-a ars pe Hitler cand a considerat ca are avantaje din asta, prin anii de inceput ale nazismului relatia cu URSS era putin alta, exista multiple asemanari intre cele 2 ideologii (unii erau cu ura de rasa, altii cu ura de clasa, solutia similara - eradicarea), iar originea este intr-un contact direct.
Germania nu a avut nicio sansa la Stalingrad, din multiple cauze (au gresit cand au luptat pe mai multe fronturi, cand au schimbat directia frontului, cand au fortat inaintarea, cand s-au increzut in aliati slabi gen Romania etc.).
Franta a cazut mult datorita politicii interne si internationale, in curand burkha va fi port national p-acolo.
UK? Aia au problème cu - Scotia, Irlanda, indienii colonizatori…
Pe scurt - nimeni nu se va baga pentru estul Europei, poate doar ca si-l dispute.

Semnătură 

Macbook Pro 13.3” Early 2015 Retina
Macbook Air 13.3” mid 2012
iPhones Blackberry Z30

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

daca o sa fie groasa, iti zic eu ca se baga, nu o sacrifice ucraina, daca vorbeam de romania sau vreo alta tara de… mai intelegeam, dar ucraina care are resurse comparabile cu cele ale rusiei, nu cred ca nato lasa stacheta..

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Exhibit A. Mircea Badea:
- îl calc pe cap, îl rup, îl fac, îl dreg, să moară mama.
- A, ai venit? Și acum ce facem, ne batem ca tâmpiții ?

Exhibit B. Putin:
- Rusia este una din cele mai mari puteri nucleare. Acesta este un fapt, nu sunt vorbe.
- În două săptămâni ocupăm Kievul.
- ...

Show.

Da, tehnic vorbind, Putin poate să ocupe și Madridul, nu numai Kievul. Așa a făcut și Hitler. Numai că nu le poate ține ocupate.
Iar de tras cu petarda mare n-o să tragă nimeni. Nu vrea și nu-și permite nimeni. Sunt, de fapt, vorbe.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Dacă e să murim rapid măcar să știm din timp și atunci eu fac un credit mare ca să trăiesc 2-3 zile ca Tânțăreanu și gata,pot să mă duc liniștit lângă tailandezele mele…. smile

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Wonderland
Macuser din: 20.05.09

Putin avea in vedere sa nu fi provocat cu noi sanctiuni, atata tot. Fraza e scoasa din context

Semnătură 

Macbook Pro 15” Late 2008, OS 10.8.4
iPad 4 32Gb cellular, White
iPad mini retina 32gb cellular, White
iPod Touch 3G, 64 Gb

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Wonderland
Macuser din: 20.05.09

..sa nu fie

Semnătură