caut cd cu driver de de intellimouse 4.0 - fisier .inf; stiu ca se gasesc kit-uri pe internet, dar nu ma ajuta. am nevoie de cd-ul de instalare. multumesc
[ Modificat: 27 Februarie 2007 03:46 AM de deathwing ]
Am eu discul original. NU contine driveri de windows.
DMG-ul are 47,5 MB. Cum pot sa ti-l dau? Il urc pe FTP la soson si-l iei de acolo? PM me si mediaconvertor.
multumesc pentru mesaje.
eu as fi avut nevoie de drivere pentru windows - am mai mentionat intr-un topic faptul ca laptop-ul meu nu este un mac, dar totusi as vrea sa folosesc mouse-ul la capacitatea maxima. cattus mi-a spus ca pot gasi driverele pe cd-ul respectiv.
@huk - nu stiu daca mai are rost. pe windows nu cred ca pot sa desfac arhiva respectiva.
din motive obiective (nu ma lasa seful), nu pot sa experimentez cu boot camp pe mac. am nevoie de cd-ul cu drivere, in cazul in care are ceva pentru mighty mouse.
multumesc anticipat.
multumesc pentru mesaje.
eu as fi avut nevoie de drivere pentru windows - am mai mentionat intr-un topic faptul ca laptop-ul meu nu este un mac, dar totusi as vrea sa folosesc mouse-ul la capacitatea maxima. cattus mi-a spus ca pot gasi driverele pe cd-ul respectiv.
@huk - nu stiu daca mai are rost. pe windows nu cred ca pot sa desfac arhiva respectiva.
La carte scrie că, pt win 2k și xp, nu ai nevoie de nimic suplimentar, doar plug-and-play.
pe 2k/xp asa este, dar nu merge scroll-ul pe orizontala.
am reusit pana la urma sa fac rost de un cd cu boot camp, dar nici cu driverele acelea nu merge.
singura solutie pe care as putea s-o mai incerc este cu driver de intellimouse 4.0
*** schimb din nou topicul ***
caut cd cu driver de de intellimouse 4.0 - fisier .inf; stiu ca se gasesc kit-uri pe internet, dar nu ma ajuta. am nevoie de cd-ul de instalare. multumesc