caut CD drivere intellimouse 4.0
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 18.10.05

*** schimb din nou topicul ***

caut cd cu driver de de intellimouse 4.0 - fisier .inf; stiu ca se gasesc kit-uri pe internet, dar nu ma ajuta. am nevoie de cd-ul de instalare. multumesc

[ Modificat: 27 Februarie 2007 03:46 AM de deathwing ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

asta, te ajuta? sau asta...

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Am eu discul original. NU contine driveri de windows.
DMG-ul are 47,5 MB. Cum pot sa ti-l dau? Il urc pe FTP la soson si-l iei de acolo? PM me si mediaconvertor.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

multumesc pentru mesaje.
eu as fi avut nevoie de drivere pentru windows - am mai mentionat intr-un topic faptul ca laptop-ul meu nu este un mac, dar totusi as vrea sa folosesc mouse-ul la capacitatea maxima. cattus mi-a spus ca pot gasi driverele pe cd-ul respectiv.

@huk - nu stiu daca mai are rost. pe windows nu cred ca pot sa desfac arhiva respectiva.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Pai driverii sunt doar de mac, nu ti-ar folosi la nimic.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

multumesc, huk.

*** refacut topicul initial ***

din motive obiective (nu ma lasa seful), nu pot sa experimentez cu boot camp pe mac. am nevoie de cd-ul cu drivere, in cazul in care are ceva pentru mighty mouse.
multumesc anticipat.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

deci ai si un mac la dispozitie? iei bootcamp si faci cd-ul cu driveri. banuiesc ca poti renunta mai departe la instalarea windowsului.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
deathwing - 26 Februarie 2007 10:48 PM

multumesc pentru mesaje.
eu as fi avut nevoie de drivere pentru windows - am mai mentionat intr-un topic faptul ca laptop-ul meu nu este un mac, dar totusi as vrea sa folosesc mouse-ul la capacitatea maxima. cattus mi-a spus ca pot gasi driverele pe cd-ul respectiv.

@huk - nu stiu daca mai are rost. pe windows nu cred ca pot sa desfac arhiva respectiva.

La carte scrie că, pt win 2k și xp, nu ai nevoie de nimic suplimentar, doar plug-and-play.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

pe 2k/xp asa este, dar nu merge scroll-ul pe orizontala.

am reusit pana la urma sa fac rost de un cd cu boot camp, dar nici cu driverele acelea nu merge.

singura solutie pe care as putea s-o mai incerc este cu driver de intellimouse 4.0

*** schimb din nou topicul ***

caut cd cu driver de de intellimouse 4.0 - fisier .inf; stiu ca se gasesc kit-uri pe internet, dar nu ma ajuta. am nevoie de cd-ul de instalare. multumesc