Soft Calatorii
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

stie cineva vre-un soft care te ajuta sa iti faci un traseu de calatorie, iti calculeaza distantele… etc… ? (pentru Europa)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

ROUTE 66, for Mac. Noi lucram cu el in mod curent. Paradoxal, desi are o baza de date grosse, nu are “Bran’ de pilda

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK

macold, spune-mi si mie ce versiune ai? Eu am 3.6.0 (Route 66 Route 2004 - Europe) si harta se termina la Cehia. E doar pentru Europa de vest.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Noi avem versiuea 3.2.4 ROUTE 66 Route 2000, tot Europe, dar Romania este inclusa!
Ai incercat sa dai, la new itinerary, sa caute, de pilda, Bacau si nu ti-a gasit?
Ai copiat efectiv CD-ul cu tot continutul sau (baza de date) pe HD?
Cand lansezi Route, la “locate pushpin” dai “cancel” si se deschide intreaga harta a Europei.
Nota: ce avem noi este pentru 9.2; daca au scos o varianta pentru X numai, s-ar putea sa nu cuprinda (inca) intreaga Europa. Bafta

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am instalat tot (kitul are 2,09 GB). Bacau? Ce e aia? La Bucuresti: nimic, dar la Bucharest a gasit doua intrari: una e Bucharest Road in Londra! Uite un screeshot, sa vezi unde se opreste harta. Probabil ca am luat o versiune doar pentru Europa de vest.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dupa cum arata design-ul screen shot-ului, pare ca este pentru OS X. In kit nu se afla oare si varianta pentru OS 9?
Si inca ceva - pe varianta noastra nu exista optiunea de alegere a numelui strazilor. ma intreb daca nu este un kit pentru GPRS.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

Intr-adevar, are si ceva optiuni pentru GPS. Nu am nimic pentru OS 9, iar ăsta e sigur pentru OS X.
Eh, știi și tu, am luat și eu ce am găsit… wink  Dar acum l-am dezinstalat, că ocupa loc degeaba.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

exista route 66, versiune de os 9 care merge oki

deasemenea poti incerca si http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/tpl/hme/MaHomePage.htm

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

sau mai poți încerca http://www.map24.ro cu rezultate excelente pentru Romania. cel puțin cât am avut eu nevoie…

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!