Recuperare date HDD extern
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 30.07.09

Salutari, as dori sfatul vostru si parerile voastre la urmatoarea problema:

Am un HDD extern 1TB pe care l-am formatat din gresala pe ntfs
Initial a fost pe mac os journaled, pe partitia de mac os am date aproximativ 90% din hdd (800GB)
Inainte sa trimit la service as dori totusi sa-mi spuneti eventual ceva solutii software care pot recupera o partitie mac os extended care acum este formatat pe ntfs.
Mentionez ca dupa ce am formatat pe ntfs nu am copiat nimic pe partitia ntfs.
Astept sfaturile voastre.
fisere importante de recuperat ar fi fisere .raw, psd. ai, indesign, pdf in principiu lucrari in design si fisere cr2 (canon raw)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.12

Cu Disk Drill nu sunt sigur ca o sa faci mare lucru, dar sunt unelte de Windows care fac treaba destul de buna. Eu recomand RStudio. Nu stiu despre cr2/raw, dar ai/psd/psd sigur stie sa recupereze.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

multmesc bedstefan, am incercat Disk Drill, a recuperat niste date dar nu am putut deschide nimic din ele ( a recuperat doar vizual fisierul) dupa asta am incercat Data Rescue 3 cu acest program am reusit sa recuperez absolut totul inclusiv fisiere foarte vechi si indiferent de format toate sunt functionale. Recomand si la alti daca au asemenea problema acest Data Rescue 3. Multumesc deasemenea tipului de la mac service cluj pentru sfaturi.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, acum vroiam sa-ti spun de Data Rescue si Stellar Phoenix.
Bine ca s-a rezolvat.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.01.09

DataRescue recupereaza cu denumirile file-urilor, sau numei pe categorii cu numerotarea file-urilor?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Recupereaza in intregime tot cu extensie cu tot