Donez două stick-uri de memorie de câte 1GB scoase dintr-un MacBook Aluminium 2008. Nu mai știu exact specificațiile lor. Cine le vrea PM.
Sper ca te-ai prins si tu de diferenta dintre GHz si GB
27” iMac 3,1GHz Intel Core i5 MacPRO OctaCore 2,8 GHz PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz Macintosh Classic II, Quadra 610 Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi iPhone 7 32GB XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.
Graveyard - 08 Septembrie 2014 01:38 PMSper ca te-ai prins si tu de diferenta dintre GHz si GB
Da, da, sorry, îmi era mintea în altă parte. Așadar,
Donez două memorii de 1GB scoase dintr-un MacBook Aluminium 2008. Nu mai știu specificațiile.
Specificatii : - 2x 1GB DDR3 1067MHz
- hamilton.
Salut!
Eu le-as dori, daca merg prin Posta cu ramburs cheltuielile pe mine.
Merci, BDA
da Clujul nui mare ,ca sa ceri posta.
N-am bagat de seama ca amandoi suntem din Cluj. Eu insa lucrez la Miercurea Ciuc si rar ajung acasa.
Memoriile au ajuns la Tg.Mures si azi vor ajunge in calculatorul unui copil. Multumiri userului mikeestreets pentru donatie.
Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells
sailor082 - 16 Septembrie 2014 11:08 AMMemoriile au ajuns la Tg.Mures si azi vor ajunge in calculatorul unui copil. Multumiri userului mikeestreets pentru donatie.
Bafta!