Salut . As vrea sa cumpar un macbook pro dar nu stiu cat de usoara va fi trecerea de la win la os.M-ar interesa aspecte privind gaming ,daca poti folosi download cu torrent pe un mac ,daca trebuie sa platesc pentru anumite aplicatii.De exemplu daca vreau un anumit joc cum ar fi fifa 14 cum il iau pe mac ,trebuie sa-l platesc sau sunt limitat doar la ce e in appstore? am un iphone 5 ,ipod nano si ipad 2 ..Multumesc anticipat !
Salut. Sunt studenta la arhitectura la cluj si am nevoie de un laptop nou. M-am gandit la un Macbook pro de 15” dar am fost atentionata ca o sa am mari probleme de compatibilitate cu softurile. Pentru facultate o sa trebuiasaca sa folosesc programele autocad si arhicad in special, in rest o sa am nevoie de programe gen powerpoint word etc. si o sa il mai folosesc pentru filme si internet. Astep preri si sfaturi. Multumesc anticipat.
Salut. Sunt studenta la arhitectura la cluj si am nevoie de un laptop nou. M-am gandit la un Macbook pro de 15” dar am fost atentionata ca o sa am mari probleme de compatibilitate cu softurile. Pentru facultate o sa trebuiasaca sa folosesc programele autocad si arhicad in special, in rest o sa am nevoie de programe gen powerpoint word etc. si o sa il mai folosesc pentru filme si internet. Astep preri si sfaturi. Multumesc anticipat.
Eu am fost student la automatizari si mi-a trebuit si mie un laptop. La noi erau si soft-uri speciale care din pacate erau si vechi (cateva din 1996-2000) si nu aveau nici versiuni de Mac OS, insa pentru acele programe mi-am instalat Parallels Desktop si acolo am instalat Windows-ul pe o masina virtuala. Am vrut neaparat un Mac ca sa scap (cat de cat) de Windows si nu am regretat deloc decizia facuta. Chestiile pentru care aveam nevoie doar de programe din Microsoft Office, am putut face sub Mac OS cu iWork, in rest programele mai speciale am rulat in Parallels Desktop pe masina virtuala. Cel mai bun lucru a fost ca ma tinea bateria de la MacBook Pro toata ziua, pe cand ceilalti colegi tot se inghesuiau pe langa prize.