Si Walt de la WSJ l-a scapat o data in timp ce ii facea recenzie si a spart ecranul.
Se pare ca design-ul de la seria 5 era mai rezistent. Cred ca curved glass-ul “strica” (sa nu folosesc expresia originala) meciul.
Am fost si eu sa-l vad si sa le pipai.
6-le e chiar OK, se simte ca un iPhone. E subtire rau, dar nu pare ca se indoaie in buzunarul de la pantaloni. Marginile rotunjite il fac mai usor de apucat de pe masa decat 5-ul, dar nici nu mai poti sa-l pui sa faca poze (sau sa folosesti app-uri ca Cycloramic). Nu mi s-a parut ca e mai alunecos in mana fata de 5. Dureaza ceva pana te prinzi ca nu mai e buton de Sleep/Wake in partea de sus.
Ecranul arata foarte bine. Face poze vizibil mai bune decat 5-ul meu.
6+ul e altceva, frate!
E folosibil cat de cat cu o singura mana. Se vede intr-o poza ca Reachability-ul pe 6+ coboara mai mult decat la 6.
Dar e facut pentru doua maini. Ca si in pozele cu 6, am intins cat am putut degetul mare, ca sa se vada pana unde ajunge. Ca latime nu e foarte mare diferenta, dar lungimea, nene…
Da, cand sta pe masa sta pe rama camerei, dar nu cred ca e vreo problema.
L-am bagat si in buzunatul de la pantaloni, nu se simte ca si cand ti-ai bagat tabloul, dar e clar ca ai ceva maricel pe acolo (la vreo 3 minute dupa asta a venit un băiet sa ma intrebe daca totul e OK )
Mainile mele sunt mari, daca vrea cineva, pun si o poza cu 5-ul in aceeasi mana.
screenshot-ul e la marimea 4. practic acopera aproape o pagina Kindle. pot citi perfect (Retina e super) si in sfarsit simti ca citesti o pagina si nu doar 5 randuri. iPad era Ok, dar nu-l car cu mine. ca sa parafrazez: eReaderul perfect e cel pe care il ai tot timpul cu tine. 160 de lire pentru Voyage cu ecran de sticla si limina??!? da, sigur. si un point and shoot in buzunarul celalat, si un telefon cu disc rotativ in geanta.