daca discutam acum 2 ani despre telefoane, ca si basescu, am fi spus de ce nu avem nevoie de diagonala mare…(el ne explica de ce nu avem nevoie de autostrazi). eu am htc m7 si in sfarsit sunt mandru ca arata la fel de bine ca si un iphone 6!
Pe mine nu ma deranjeaza ca au scos un tel mai mare, unii au mana mai mare si le cade bine, ci ca peste 3 ani cand 5s o sa devina relicva o sa fiu fortat sa-l iau. 4.7 fata de 4 cred ca era ok daca era edge to edge. Totusi 5s abia imi incape in pantalonii de alergat, eu nu port tot felu de huse imbecile la mana.
Nu e ironic ca la inceputul erei mobilelor erau imense si s-au chinuit toti sa le faca mici iar acum nu stiu cum sa le faca mai mari?
Eu sper sa se mai gandeasca si sa scoata pe langa un + si un -
Pe mine nu ma deranjeaza ca au scos un tel mai mare, unii au mana mai mare si le cade bine, ci ca peste 3 ani cand 5s o sa devina relicva o sa fiu fortat sa-l iau. 4.7 fata de 4 cred ca era ok daca era edge to edge. Totusi 5s abia imi incape in pantalonii de alergat, eu nu port tot felu de huse imbecile la mana.
Nu e ironic ca la inceputul erei mobilelor erau imense si s-au chinuit toti sa le faca mici iar acum nu stiu cum sa le faca mai mari?
Eu sper sa se mai gandeasca si sa scoata pe langa un + si un -
cand am spus eu ca vreau ecran edge to edge si ca amprenta tel este prea mare din cauza marginilor te-ai luat de mine si ai spus ca nu stiu ce vb.acum vii si spui exact acelasi lucru,incredibil
Camera care iese in exterior e un mare - la capitolul design care putea fi desavirsit.
Urit ca si carcasele aparute inainte de lansare.Apple poate face orice ca fanii cumpara ... SAD
Ti-am explicat ca vorbeam de continutul pe care-l poti inghesui pe un ecran mai mare, n-au folosit avantajul asta nici pe 6+ (4 col de iconite cand puteau sa puna 5), n-am zis nimic de dimensiunile tel care teoretic pot fi mai mici.
POate modificare de interfata, nr. de iconite o sa para de la iOS8
Singura chestie care ma va face sa-mi iau un 6 simpleu, e faptul ca accepta plati electronice… Dar nu stiu daca va fi functinal si in estul salbatec, asa cum nici paypal here nu functioneaza pe la noi, prin iuropa.
dar incet incet va inlocui si ipad-urile…, sau paote iPad air 2 va avea si functia de tel daca tot are antena GSM!
Va mai dura ceva ani pana sa apara Apple Pay la noi, dupa umila mea parere. Daca va apare vreodata.
In primul rand, Apple colecteaza o taxa de la fiecare banca pt folosirea serviciului, au confirmat azi. In al doilea rand, oamenii vor fi foarte reticenti la confidentialitate/securitate, indiferent ce spune Apple, mai ales la noi unde se manglesc telefoane la greu.
Iar plata la POS cu iPad-ul…va dati seama cum arata? )
Am vrut sa iau 5S dar 6 Plus e perfect daca il iau cu 800 euro :D
De acord dar mă întreb la ce prețuri va ajunge la noi. 800$ vor fi clar 800 EUR, vom fi mulțumiți daca nu se vor adăuga și alta taxe și comisioane (că trăim în România unde nimic nu e normal…)
Liniste mare pe forum, in general, de cateva luni bune de zile.
Chiar si in contextul lansarii de telefoane noi, basca si de ceas, abia se aduna vreo 2 pagini de posturi. Ori macuserii s-au saturat sa comenteze, ori noile produse ne lasa (mai) reci?!
Quick mobile nu stie din ce tara vin produsele decat atunci cand le au pe stoc. Asa ca cine face precomanda isi asuma un risc (daca provin din Franta). Eu voi astepta lansarea in Romania si il iau dupa ce le tin in mana pe ambele ca sa imi dau seama pe care-l iau.