2 din 22
2
iPhone 6 si iPhone 6 Plus.
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Am vrut sa iau 5S dar 6 Plus e perfect daca il iau cu 800 euro :D

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

oare ce face butonul de pe partea dreapta? au spus?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.05.09

Power Button… Ca sus nu mai e nici un buton.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: tulcea
Macuser din: 24.09.09

daca discutam acum 2 ani despre telefoane, ca si basescu, am fi spus de ce nu avem nevoie de diagonala mare…(el ne explica de ce nu avem nevoie de autostrazi). eu am htc m7 si in sfarsit sunt mandru ca arata la fel de bine ca si un iphone 6!

Semnătură 

mac mini cu I mare
mac bookpro 15”

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pe mine nu ma deranjeaza ca au scos un tel mai mare, unii au mana mai mare si le cade bine, ci ca peste 3 ani cand 5s o sa devina relicva o sa fiu fortat sa-l iau. 4.7 fata de 4 cred ca era ok daca era edge to edge. Totusi 5s abia imi incape in pantalonii de alergat, eu nu port tot felu de huse imbecile la mana.

Nu e ironic ca la inceputul erei mobilelor erau imense si s-au chinuit toti sa le faca mici iar acum nu stiu cum sa le faca mai mari?
Eu sper sa se mai gandeasca si sa scoata pe langa un + si un -

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08
.ral:cr - 10 Septembrie 2014 07:37 AM

Pe mine nu ma deranjeaza ca au scos un tel mai mare, unii au mana mai mare si le cade bine, ci ca peste 3 ani cand 5s o sa devina relicva o sa fiu fortat sa-l iau. 4.7 fata de 4 cred ca era ok daca era edge to edge. Totusi 5s abia imi incape in pantalonii de alergat, eu nu port tot felu de huse imbecile la mana.

Nu e ironic ca la inceputul erei mobilelor erau imense si s-au chinuit toti sa le faca mici iar acum nu stiu cum sa le faca mai mari?
Eu sper sa se mai gandeasca si sa scoata pe langa un + si un -

cand am spus eu ca vreau ecran edge to edge si ca amprenta tel este prea mare din cauza marginilor te-ai luat de mine si ai spus ca nu stiu ce vb.acum vii si spui exact acelasi lucru,incredibil smile

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 06.09.07

Camera care iese in exterior e un mare - la capitolul design care putea fi desavirsit.
Urit ca si carcasele aparute inainte de lansare.Apple poate face orice ca fanii cumpara ... SAD

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ti-am explicat ca vorbeam de continutul pe care-l poti inghesui pe un ecran mai mare, n-au folosit avantajul asta nici pe 6+ (4 col de iconite cand puteau sa puna 5), n-am zis nimic de dimensiunile tel care teoretic pot fi mai mici.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

POate modificare de interfata, nr. de iconite o sa para de la iOS8
Singura chestie care ma va face sa-mi iau un 6 simpleu, e faptul ca accepta plati electronice… Dar nu stiu daca va fi functinal si in estul salbatec, asa cum nici paypal here nu functioneaza pe la noi, prin iuropa.
dar incet incet va inlocui si ipad-urile…, sau paote iPad air 2 va avea si functia de tel daca tot are antena GSM!

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

Va mai dura ceva ani pana sa apara Apple Pay la noi, dupa umila mea parere. Daca va apare vreodata.
In primul rand, Apple colecteaza o taxa de la fiecare banca pt folosirea serviciului, au confirmat azi. In al doilea rand, oamenii vor fi foarte reticenti la confidentialitate/securitate, indiferent ce spune Apple, mai ales la noi unde se manglesc telefoane la greu.

Iar plata la POS cu iPad-ul…va dati seama cum arata? smile)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 06.09.07

Bun venit in trecut smile

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10288753_10152670232931840_5189167027414794869_n.jpg?oh=598115811500d7fad0d55b1ca2e18fa9&oe=548C7F6D

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 26.01.09
skillzu - 09 Septembrie 2014 08:14 PM

Am vrut sa iau 5S dar 6 Plus e perfect daca il iau cu 800 euro :D

De acord dar mă întreb la ce prețuri va ajunge la noi. 800$ vor fi clar 800 EUR, vom fi mulțumiți daca nu se vor adăuga și alta taxe și comisioane (că trăim în România unde nimic nu e normal…)

Semnătură 

iMac 24” 2008
iPhone 6s Plus
IPad Air 2 Wi-Fi

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10

QuickMobile deja face precomenzi. I-am intrebat din ce tara aduc si cand preconizeaza ca aduc. Va anunt cand aflu ceva.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Liniste mare pe forum, in general, de cateva luni bune de zile.
Chiar si in contextul lansarii de telefoane noi, basca si de ceas, abia se aduna vreo 2 pagini de posturi. Ori macuserii s-au saturat sa comenteze, ori noile produse ne lasa (mai) reci?!

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10

Quick mobile nu stie din ce tara vin produsele decat atunci cand le au pe stoc. Asa ca cine face precomanda isi asuma un risc (daca provin din Franta). Eu voi astepta lansarea in Romania si il iau dupa ce le tin in mana pe ambele ca sa imi dau seama pe care-l iau.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

2 din 22
2