pentru seflie poate ca da, dar pentru fotografi care stiu sa foloseasca setarile dintr-o camera foto, vad cea mai buna camera in Lumia 1020, doar faptul ca poti face poze Raw e un lucru nemaipomenit intr-un telefon, sa nu mai zic de senzor (care apropo e cel mai mare senzor gasit intr-un telefon) si de abilitatea de a reduce noise-ul in conditii slabe de iluminare. Dupa parerea mea e singurul telefon care poate inlocui un point and shoot.
Una peste alta, pana nu le tin pe amandoua in mana (6 plus si 6 normal) nu ma pronunt asupra niciunuia…imposibil sa-mi dau seama din filme si poze cat de mare e plusul si daca m-as putea obisnui cu el.
Logica feminina zice the bigger the better :D dar ramane de vazut in cazul asta.
Am tinut astazi in mana un 6+, pe langa ca e atat de subtire si de usor incat ai impresia ca ti in mana o jucarie, mai e si al dracu de mare pentru un 5,5”, e aproape cat al meu de 6”, ramele alea puteau fi mai mici, mult mai mici.
Cand am tinut in mana un 6+ nu mi s-a mai parut i6 meu atat de mare. I6+ la ureche arata ridicol.
Am cumparat si huse de silicon si sunt misto. Ai un grip mult mai bun, sta si mai bine in buzunar, dar e mai greu de scos de acolo.
Nu pare a adauga in grosime, dar aduna mizerie (scame) si electrostatic si la imbinarea din fata cu telefonul ( cea verde mai mult decat cea alba).
OK, sunt si eu posesorul unui 128 GB Plus Space Gray de azi.Cateva cuvinte despre el:
Intr-adevar e mare. Subtire insa imposibil de utilizat eficient cu o mana. Cine sustine contrariul nu stie ce vorbeste. Riscul de a il scapa pe jos e foarte mare la utilizarea cu o mana; chiar si cu 2 maini trebuie foarte mare atentie, forma rotunjita e foarte periculoasa, aluneca imediat din mana.
Surprinzator de usor fata de 5s si calitatea constructiei mi se pare peste cel din urma.Cand e stins seamana intr-adevar cu un Samsung Note
Ecranul e superb. Luminozitatea mult peste 5s, il tin la 25% cu auto on si mi se pare prea luminos. Nici un fel de tenta de culoare sau defect vizibil, rezolutia e….mare, tata!
Nu mi se pare deloc prezent lagul in operare. Iar in jocurile 3D sincer nu simt nimic, or fi bench-urile mai jos ca la i6 dar in utilizarea practica diferenta e nula.
Touch Id net superior lui 5s. Nu am avut nici o eroare si luati aminte ca eu imi rod degetele deci se decalibreaza instantaneu pe 5s
Plasarea butonului de power…..hm. Chestie de obisnuinta dar e ca si cand ai schimba butoanele de fereastra la OSX cu cele de la Windows…sau chiar si mai rau ca schimbare. Ne-a intrat in sange power on in partea superioara.
Camera e net superioara in low light lui 5S, in rest nu am sesizat diferente majore. Ah, si autofocusul mult, mult mai rapid.
Alte detalii: pe 5S nu aparea optiunea de iphoto in the cloud beta, aici o am.
Apple nu a pus vreodata o camera foto capabila pe niciun telefon produs,si asta nu din cauza ca nu ar fi existat tehnologia la vremea respectiva,ci mai degraba din cauza mentalitatii proaste invechite retrograde la fel ca cei de la HTC..aia au facut un super htc one si au bagat o camera foarte slaba la momentul respectiv.Sincer sa fiu este o bataie de joc la adresa si pretentiile consumatorului sa concepi asa ceva,nu mai zic ce noroc porcesc sa ai de fanatici care sa cumpere rahaturile astea pe care ei le denumesc virful tehnologiei bla bla. Thumbs down Apple :(
Am dat si eu comanda de un 6 Space Gray, 128 GB. In 2 saptamani ajunge.
pot sa te intreb de unde ai comandat? sunt si eu interesat de unul.
mersi
Seful meu locuieste in Olanda si in vineri au inceput vanzarile acolo asa ca am comandat prin contul lui si mi-l aduce in 2 saptamani. Ajunge la el in 5-7 zile lucratoare.