Asta cu camera care nu corespunde pretentiilor userilor pe tel mobile e dragalasa.
Ken Rockwell cred ca e distrus ca i6 nu corespunde pretentiilor pe care le are de la un Nikon D4s )
lamuriti-ma si pe mine va rog…in momentul de fata, daca vreau sa cumpar un iphone 6, din state, apple store, unlocked, trebuie sa fac preorder pe site-ul magazinului de unde vreau sa fac achizitia?
Peste 2 saptamani am o cunostinta care va ajunge la apple store New York si sunt pregatit sa o rog sa imi cumpere o bucata, contract free. poate merge direct in magazin sa lase banii si sa ia iphone-ul? Sau e nevoie sa fac eu pre-order, eventual cu ridicare din magazin direct?
Intrebare pt cei care deja sunteti in posesia i6 si i6 plus : camera face in continuare poze in format 4:3 (dungi negre in lateralele pozelor) ? sau le-a venit si lor mintea la cap si au trecut la 16:9 (poza pe tot ecranul - fill) ?
Intrebare pt cei care deja sunteti in posesia i6 si i6 plus : camera face in continuare poze in format 4:3 (dungi negre in lateralele pozelor) ? sau le-a venit si lor mintea la cap si au trecut la 16:9 (poza pe tot ecranul - fill) ?
De ce crezi ca a face poze format 16:9 înseamnă sa le vina mintea la cap?
Sau altfel:ai idee de ce in fotografie formatul normal e 4:3 si nu 16:9?
Exact, majoritatea au 4/3, dslr-urile au 3/2, dar 16/9 cred ca sunt functii obscure pe mirrorless doar, nu stiu sa existe asa senzor nativ. Posibil ca formatul sa influenteze si distanta pana la lentila
- de ce sa am o poza cu dungi negre pe laterale ? de ce sa am laterale “moarte” ?
- pentru ca editez diverse filme (vacante sau lucruri personale), in care mai includ si cate o poza, si vine ca nuca in perete poza 4:3 in film HD, iar sa stau sa le scalez, pierd “informatii” din poza respectiva
- pentru ca toti producatorii de telefoane pot, iar Apple… e mai cu mot
La cati bani cer pe un telefon, nu cred ca ar fi fost atat de complicat sa-mi lase posibilitatea selectiei intre 4:3 si 16:9 atat la poze cat si la filme… asta daca pt ei e un “must” acest 4:3. Stiu ce pot marea majoritate ale aparatelor foto, inclusiv DSLR-urile, am un prieten care face asta la nivel foarte profesional dar… discutam de iPhone, un telefon care se bate cu alte telefoane concurente, nu cu DSLR-uri.