Update la baterie la 6 plus:
1. aseara l-am pus la incarcat - mai aveam 13% si 8h29m usage si 1zi2ore standby
2. l-am scos de la incarcat azi dimineata la 7:20; mai am 63%, cu 5H10m usage si exact 15 ore standby; de dragul testului, am lasat doar data 3G si am taiat 4G. Acasa si prin baruri, wireless. Vreo 3 ore conectat prin bluetooth la casca moto cat m-am plimbat - un pic de muzica si vorbit la telefon.
Dupa primele 2 zile, tind sa cred ca orice i-as face (in afara de vazut filme pe el la munca cateva ore) va tine o zi (forjat); estimarea mea este ca poate rezista si 2 zile.
Scorul meu e standby de 1 zi si 6 ore / usage 8 ore.
4G on non stop / WiFi si Bluetooth activate doar acasa / luminozitatea 100% afara pe timp de zi / LED flash for alerts on
iPhone 6, iOS 8.1 cu jailbreak.
Exact cand vroiam sa ii dau bani unei prietene care pleaca in state si poate sa imi ia un iPhone 6, vine Orange cu o oferta de nerefuzat 200 euro + TVA pentru iPhone 6 64 GB Space Gray, cu prelungirea abonamentului actual 56 euro/luna.
Ciudat e ca abonamentul asta imi expirase si acum un an, dar mi-au dat un pret exagerat de mare pt iPhone 5S (doar 100 euro mai ieftin decat era la liber), asa ca alesesem sa il prelungesc pe un an, fara sa iau telefon.
Acum pot sa mai iau doua iPhone 6 64 GB cu 700 euro, sau unu singur cu 200 euro.
Vineri am comandat online la orange un Iphone 6.
Am primit sms ca va fi livrat astazi 4 noiembrie.
Pana acuma nu am primit nici un sms de la curier.
Incerc sa sun la orange la magazinul online si nu reusesc sa vorbesc cu nimeni.
Stie cineva cu ce firma de curierat lucreaza Orange?
Vineri am comandat online la orange un Iphone 6.
Am primit sms ca va fi livrat astazi 4 noiembrie.
Pana acuma nu am primit nici un sms de la curier.
Incerc sa sun la orange la magazinul online si nu reusesc sa vorbesc cu nimeni.
Stie cineva cu ce firma de curierat lucreaza Orange?
Exact cand vroiam sa ii dau bani unei prietene care pleaca in state si poate sa imi ia un iPhone 6, vine Orange cu o oferta de nerefuzat 200 euro + TVA pentru iPhone 6 64 GB Space Gray, cu prelungirea abonamentului actual 56 euro/luna.
Ciudat e ca abonamentul asta imi expirase si acum un an, dar mi-au dat un pret exagerat de mare pt iPhone 5S (doar 100 euro mai ieftin decat era la liber), asa ca alesesem sa il prelungesc pe un an, fara sa iau telefon.
Acum pot sa mai iau doua iPhone 6 64 GB cu 700 euro, sau unu singur cu 200 euro.
Orange rocks…once every 3 years
Poate imi iau iPad Air 2 din state totusi.
Explicatia e simpla si o stiu ca am fost si eu in situatia asta: anul trecut abonamentul respectiv iesise din oferta curenta si nu mai puteai lua telefon subventionat pe el. Anul asta, ca sa faca retentia clientului, ti’au dat un pret excelent. Asa’i ca ai schimbat abonamentul (chisr daca cu unul de aceeasi valoare) anul asta?
Pai daca iti prisosesc, poate imi faci si mie un cadou in avans de Craciun ? :D… evident pe bani .
Mai in gluma, mai in serios, daca poti face un pustiu de bine, pe un pret mai mic decat cel la liber da-mi un PM .
Explicatia e simpla si o stiu ca am fost si eu in situatia asta: anul trecut abonamentul respectiv iesise din oferta curenta si nu mai puteai lua telefon subventionat pe el. Anul asta, ca sa faca retentia clientului, ti’au dat un pret excelent. Asa’i ca ai schimbat abonamentul (chisr daca cu unul de aceeasi valoare) anul asta?
Asa e. Dar si anul trecut ar fi trebuit sa imi faca oferta asta, sa trec la un pachet nou de abonament, pentru ca varianta veche nu mai era in oferta.
Dar mai bine asa, ca 5S nu am fost disperat sa imi iau.
Nu renteaza sa cumpar doua iPhone-uri, pentru ca pentru primul de 64GB aplic reducerea de 420€ si platesc 200€, dar pe al doi-lea il pot lua la 620€ + TVA (fata de 820€ la liber), deci nu e mare reducerea pentru al doi-lea telefon.