Bai, nu-mi place. Poate 6-ele sa fie cat de cat OK, dar plus-ul e prea mare. O sa canibalizeze iPad mini (ceea ce lui Apple probabil ca o sa-i convina, profitul fiind mai mare la iPhoane). Camera de la plus nu are in plus decat stabilizarea optica, care stabilizare nu o sa fie mara branza, in aia cativa milimetri disponibili. Restul e din soft/procesor (phase detection, 240 fps).
Ca iese in afara camera, asta e: nu se poate subtia telefonul mai mult de atat, cel putin pana nu renunta la jack-ul de casti. Nu cred totusi ca o sa agate camera, are marginile oblice. Dar o sa stea nasol pe masa. Eu nu as fi subtiat telefonul, ca si asa mi se pare fragil.
Deci, cum zicea cineva: e primul iPhone pe care nu mi-l doresc. Ceea ce face bine la fengșui
sunt curios cate i6+ se vor vinde.as vrea sa vad o comparatie intre 6 si 6+ in vara anului viitor.
in acest moment raman la parerea mea,6+ este imens…este mai mare ca decat un Note,care mi se parea enorm.
nu stiu ce sa zic…la banii pe care i-as da pe un i6+ de 16Gb imi iau un i6 de 64GB,cred ca se merita mai mult.
Va mai dura ceva ani pana sa apara Apple Pay la noi, dupa umila mea parere. Daca va apare vreodata.
In primul rand, Apple colecteaza o taxa de la fiecare banca pt folosirea serviciului, au confirmat azi. In al doilea rand, oamenii vor fi foarte reticenti la confidentialitate/securitate, indiferent ce spune Apple, mai ales la noi unde se manglesc telefoane la greu.
Iar plata la POS cu iPad-ul…va dati seama cum arata? )
In Irlanda mai toate lanturile de magazine au posibilitatea de a lua mani contactless, doar apropii cardul si gata . Deci e deja pe piata .
Va mai dura ceva ani pana sa apara Apple Pay la noi, dupa umila mea parere. Daca va apare vreodata.
In primul rand, Apple colecteaza o taxa de la fiecare banca pt folosirea serviciului, au confirmat azi. In al doilea rand, oamenii vor fi foarte reticenti la confidentialitate/securitate, indiferent ce spune Apple, mai ales la noi unde se manglesc telefoane la greu.
Iar plata la POS cu iPad-ul…va dati seama cum arata? )
In Irlanda mai toate lanturile de magazine au posibilitatea de a lua mani contactless, doar apropii cardul si gata . Deci e deja pe piata .
Si ti se pare ca trăim in Irlanda? Sau ca e diferența mai încă de 40 ani in Irlanda si România?
Radeam de cei cu paleta la ureche, o sa rad in continuare. 6plus nu, doar pt cei care il vor. 6 este excelent.
@ceoby: stiu magazin orange intr-un oras (mic dar ce conteaza, este oras), maricel nu ghereta, nu se putea plati cu cardul pentru ca nu au. Evident ca toate magazinele din jur aveau pos dar ei nu. Ce mai vrei mai mult de atat? Sunt pe spate multi la noi si asta din cauza ca nu sunt directori straini, cei romani nu pot merge mai departe… inca. Cashu toti… ma plictisesc cand ii vad cu bani cash la coada.
Hai ma nu mai fiti oi cu sorici, nici ro nu e prea departe . Si marea majoritate a cunsumatorilor de tehnologie premium (a se citi scumpa) stau in orase mari, merg in mall-uri, cinema, excursii afara, etc. Singura problema care o vad eu este cat de sigur este cititorul de amprente. Si 2 in multe tari daca esti turist vor sa iti vada si pasaportul.
Ce nu am vazut inca in .ro, in .ie nimeni nu are voie sa puna mana pe cardul tau. Toate cititoarele in care trebuie sa iti bagi cardul sunt pe partea cu clientul. Eu cand am venit prima oara le tot dadeam carrdul dar nimeni nu il lua, iti aratau ca trebuie sa il treci singur prin cititor. Si am vazut persoane care verifica ATM-urile de camere si alte rahaturi inainte de a scoate bani, probabil ca au fost fripti multi.
Minunat. De la 3 si 3S voiam inapoi marginile curbate. Sa vad daca + nu e prea mare. Văd p’aici pe unii care zic că IOS obosit…bla.bla… Luati-vă frățioare androide fără număr de nu mai stiți nici voi ce sistem de operare aveti. Fara banii din conturi rămâneti oricum la ce securitate au androizii