Merci Cosmin. Amtrat si la specificatiile LTE oentru iPhone, si se pare ca la 5C si 5S era problema compatibilitatii intre USA si Europa.
In Romania sunt compatibile modelele A1586 (iPhone 6) si A1524 (iPhone 6+), la Orange Vodafone si Telekom.
Nu sunt compatibile modelele A1549 (iPhone 6) si A1522 (iPhone 6+).
Pe site-ul Apple, modelul A1549, care nu merge in Romania, merge in USA pe T-Mobile, AT&T si Verizon; iar modelul A1586, care sigur merge si in Romania, apare ca in USA merge pe Sprint, nu si pe T-Mobile.
E bine de stiut pentru altii care vor sa cumpere din USA: Care sunt in USA, modelele A1586 (iPhone 6) si A1524 (iPhone 6+)? Cele de la Sprint, si cele unlocked de la T-Mobile?
Merci Cosmin. Amtrat si la specificatiile LTE oentru iPhone, si se pare ca la 5C si 5S era problema compatibilitatii intre USA si Europa.
In Romania sunt compatibile modelele A1586 (iPhone 6) si A1524 (iPhone 6+), la Orange Vodafone si Telekom.
Nu sunt compatibile modelele A1549 (iPhone 6) si A1522 (iPhone 6+).
Pe site-ul Apple, modelul A1549, care nu merge in Romania, merge in USA pe T-Mobile, AT&T si Verizon; iar modelul A1586, care sigur merge si in Romania, apare ca in USA merge pe Sprint, nu si pe T-Mobile.
E bine de stiut pentru altii care vor sa cumpere din USA: Care sunt in USA, modelele A1586 (iPhone 6) si A1524 (iPhone 6+)? Cele de la Sprint, si cele unlocked de la T-Mobile?
am eu 1549 si merge perfect pe 4G Orange.ti-am dat si poze
daca te uiti la specificatii A1549 se pupa cu benzile Orange.
am eu 1549 si merge perfect pe 4G Orange.ti-am dat si poze
daca te uiti la specificatii A1549 se pupa cu benzile Orange.
Pe site-ul Apple A1549 NU este compatibil in Romania. Doar A1586.
E confuz. A1549 sunt cele AT&T, Verizon si T-Mobile.
Inseamna ca doar cel A1549 unlocked vandut de T-Mobile, merge 4G in Romania…dar daca ne luam dupa lista asta, si A1586 vandut de Sprint ar merge 4G in Romania:
Iphone 6 Prima ZI
Usage - 7h3 minute
Standby - 23h25minute
Wifi ON tot timpul, navigare 4G/3G.
Sper sa fie mai bine dupa prima incarcare de la 0 la 100%
Iphone 6 Prima ZI
Usage - 7h3 minute
Standby - 23h25minute
Cam pe acolo sunt si numerele mele dupa ~ o luna de utilizare.
Pe macrumors este un topic despre baterie si majoritatea spun ca scot intre 8h-9h de utilizare pe Iphone 6.
Fotograful Anonim - 06 Noiembrie 2014 08:52 AM
Altom - 05 Noiembrie 2014 09:20 PM
Iphone 6 Prima ZI
Usage - 7h3 minute
Standby - 23h25minute
Cam pe acolo sunt si numerele mele dupa ~ o luna de utilizare.
Un 6 plus de 128 si pe strada mea.
Mi s-a parut imens, in prima faza, dar cu atat mai bine pentru ochi din ce in ce mai obositi, si mai lenesi la privit de aproape, ca ai mei. Si constat ca il pot folosi si cu o singura mana mult mai bine decat as fi anticipat. Am pus mana si pe 5-ul cu care eram atat de obisnuit, acum mi se pare miniatural si deja ma intreb cum reuseam sa citesc ceva pe ecran…
Cu butonul “home”, in schimb, dupa 2 zile, inca n-am reusit sa ma obisnuiesc, inca il mai caut pe sus.
Iphone 6 Autonomie
Prima zi:
7h3 minute
Standby -23hsi 25 de minute
Ziua doi:
8h6 minute
Standby: 1 Day si 8 hours
Ziua 3:
Usage: 8hours 32 minutes
Standby: 1 day si 9 hours
Astea cu 3G/4G off mainly wireless
Duminica l-am folosit ca GPS pe drumuri unde semnalul era slab
Usage: 6h46 minute
standby:22 h 43 minute
si ieri l-am folosit cu 3G-4G deschis si utilizare light
Am obtinut
6h56 Usage
si 18h si 1 minut
Ultimele rezultate m-au dezamagit
Nu-mi dau seama ce ar putea sa-mi consume bateria ... asa de repede!
Iphone 6
nu stiu daca voi ati sesizat la modelele voastre dar al meu cateodata sta multe minute la acelasi procent si pe urma scade cu 2 procente!
oare am probleme cu al meu?