si ieri l-am folosit cu 3G-4G deschis si utilizare light
Am obtinut
6h56 Usage
si 18h si 1 minut
Ultimele rezultate m-au dezamagit
Nu-mi dau seama ce ar putea sa-mi consume bateria ... asa de repede!
daca l-ai folosit doar pe 3/4G (adica nu si pe wifi), e mai mult decat bine. cam atat imi iese si mie.
atentie la un lucru care omoara bateria rapid: intr-o dimineata am filmat ceva mai mult (clipuri scurte, dar destul de multe). pana dupa-amiaza aproape nu mai aveam baterie deloc.
nu te stresa degeaba. pt ce? pt juma de ora sau o ora in plus la baterie?
saltul relevant ar fi de la o zi la doua zile ceea ce nu se va intampla in veci. asa ca, ziua il folosesti, iar seara il pui la incarcat—in fiecare zi.
daca ai facut upgrade de la un nokia cu butoane, da, dar daca ai mai avut vreun iphone inainte…...
Am avut toate iPhone-urile, pana la 5 care nu m-a interesat, si 5S pe care nu l-am gasit cand l-am vrut.
iPhone 6 e incredibil chiar fata de 5S…e alta liga la cum se simte in mana.
Marginile curbate dau un feeling de rafinament pe care 5S-ul nu il avea (parca virbesc ca Jony Ive ).
iPad Air 2 e impresionant ca poate fi la fel de subtire ca iPhone-ul.
O chestie enervanta! Daca nu ma barbieresc 2 zile, cand vorbesc la telefon (iPhone 6), simt cum imi agata firele de par in butoanele de volum +/-. Si voi patiti la fel? Ciupeste ca dracu ...
O chestie enervanta! Daca nu ma barbieresc 2 zile, cand vorbesc la telefon (iPhone 6), simt cum imi agata firele de par in butoanele de volum +/-. Si voi patiti la fel? Ciupeste ca dracu ...
) stiu. solutia e sa faci ca mine: iti lasi barba serioasa.
Concluzia este ca iPhone este un telefon pentru femei si barbati puternici. Barbatii care se vaita pentru o simpla ciupitura cand vorbesc la telefon nu sunt demni de a poseda un iPhone 6.