E pentru optical stabilisation; si pentru ca au subtiat telefonul.
Nu e Apple thinking sa faci asemenea compromisuri, deloc!!!! Arată ca dracu camera iesita pe spate si o sa stea strâmb pe masa, nu stiu ce au avut in cap…in plus la i6 simplu nu e hardware optical stabilisation.
Stabilizatorul misca lentila pe lateral, deci nu asta e explicatia. Explicatia e probabil ca nu au avut loc din cauza focusului, daca in 5s a incaput la limita in 6 nu mai are cum sa incapa, dar trebuie vazut dupa ce o sa-l desfaca cineva daca e loc sau nu. Si bineinteles au lasat loc de imbunatatiri la 6s
Daca tot au copiat HTC One puteau sa o faca si ei pana la capat… asta apropos de camera iesita din spate care arata oribil. As fi acceptat varianta in care faceau partea de sus a telefonului putin mai groasa decat grozavia asta. N-am nevoie de un telefon ultra subtire ci de unul care sa arate bine si sa fie… Apple.
Skillzu… revino-ti in fire… am dreptul la opinie, chiar daca asta pt tine inseamna “a vorbi aiurea”. Ma vezi pe mine sa comentez “aiurea” parerile altora ?
Stabilizatorul misca lentila pe lateral, deci nu asta e explicatia. Explicatia e probabil ca nu au avut loc din cauza focusului, daca in 5s a incaput la limita in 6 nu mai are cum sa incapa, dar trebuie vazut dupa ce o sa-l desfaca cineva daca e loc sau nu. Si bineinteles au lasat loc de imbunatatiri la 6s
Corect, m-am grabit, stabilizarea e pe laterale.
Oricum, la iPhone 7 o sa zicem adio la mufa jack si o sa luam audio prin Lightning; ca nu mai are loc, daca vor sa-l subtieze in continuare.
Corect, m-am grabit, stabilizarea e pe laterale.
Teoretic, da, e pe laterale, dar practic, introducerea stabilizarii are si ea nevoie de un spatiu minim. pentru “jocul” lentilei.
Si mai e si faptul ce obiectivul e construit din mai multe lentile (elemente), deci atunci iar e nevoie de mai mult spatiu.
Normal, nici eu n-am avut in mana un iPhone 6 (sau Plus) ca sa stiu ceva concret, dar ma indoiesc ca va atarna intr-o rana pe masa, din cauza obiectivului.
Oricuum, as fi dispus la astfel de compromisuri, daca virgula calitatea imaginii e net mai buna.
Extraordinar.
Imi iau cel de 5.5”, nu ma intereseaza ca e paleta de ping-pong, camera aia rupe tot…. ce sa mai zic de UI-ul modificat.
O sa il urasc si o sa il iubesc. Va fi interesant…