5 din 22
5
iPhone 6 si iPhone 6 Plus.
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Iphone orice-ar fi smile

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/48784/

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 31.10.08

Am facut preorder pe 12 septembrie la varianta de 64gb gold. Now we wait.

@Kevo, daca mai tii minte thread-ul de 5S de anul trecut, aceeasi poveste din apple store online US smile.

Semnătură 

My  gear:
15’’ MBP Retina Late 2013
Ipad Air 16gb Silver
Iphone 5S 16gb Silver
ATV 2

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

4 milioane, comandate in prima zi. Recordul anterior era de 2 milioane.

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

oi oi oi

Am printat mock-up-ul de 4.7’’ si n-ajung cu degetul mare la jumate din suprafata ecranului
http://cdn6.loopinsight.com/wp-content/uploads/iPhone-True-Sizes.jpg

la 5.5’’ acopar doar 1/4 din ecran.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Pe prima pagina am zis ca mi-l cumpar, acum zic “nu, multumesc.”
De ce ? Acuma mi-am dat seama ca as fi un mare fraier.

Nu o sa dau 900 de euro (acum is obligat sa il iau la liber pentru ca mi-am luat 5s cu prelungire de contract 2 ani acum 1 an de la Orange) pe un telefon cu procesor la fel.
Eu cand fac upgrade (deobicei iau in fiecare an dar din cand in cand mai sar o generatie cand chiar nu se merita - am avut Original, 3GS, 4, 5, 5s) ma uit la 2 chestii : procesorul (cel mai important) si camera (pe locul doi).

5s si 6 sunt aproape identice la ambele capitole !

iPhone 5s A7 DualCore 64bit 1.3GHz 1GB Ram
iPhone 6 A8 DualCore 64bit 1.38Ghz 1GB Ram

iPhone 5s 8MP, 8-lens, ƒ/2.2 aperture, 1.5µ pixels, Saphire Cover, TrueTone Flash, SloMo 120fps, 1080p HD Video 30fps
iPhone 6 8MP, 8-lens, ƒ/2.2 aperture, 1.5µ pixels, Saphire Cover, TrueTone Flash, SloMo 120/240fps, 1080p HD Video 30/60fps si 6+ cu Optical stabilization.

Ziceti voi, se merita 900 de euro pentru un bump de 0,08GHz si SloMo 240fps + Optical stabilization ? Pe 5s am de toate, de la 4G pana la TouchID si SloMo Video.

Acestea fiind zise, o sa imi fie greu, dar ma abtin. Acei 900 de euro o sa fie buni in alte investitii mai prioritare, sa zicem asa.
iPhone 6 Plus S here I come, sau cum naiba se va numi varianta S de 5.5” din 2015.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Floresti,Cluj-Napoca
Macuser din: 07.05.12

Sper, sa faca cu 6+ cineva care e profi la ping pong sa zica daca rezista :D

Semnătură 

 Macbook Pro 13” early 2011 i7/2.8Ghz/8G RAM/128G SSD + 500G HDD
 iPhone 6 64G
 Time Capsule reconditionat at 1st Generation
 MacMini i5 2.3Ghz/8G RAM / 128G SSD+ 500G SSHD
 38mm Space Gray Aluminum Case with Black Sport Band

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu scot dom’le si un 6 minus (vorba lui .ral:cr)?

Cu toate astea, si-au dublat propriul record la precomenzi. Tare-s curios cum sta treaba, pe modele si continente (banuiala mea e ca 6+ e la mare cautare prin China).

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
huk - 15 Septembrie 2014 05:07 PM

oi oi oi

Am printat mock-up-ul de 4.7’’ si n-ajung cu degetul mare la jumate din suprafata ecranului
http://cdn6.loopinsight.com/wp-content/uploads/iPhone-True-Sizes.jpg

la 5.5’’ acopar doar 1/4 din ecran.

sa vezi ce mari inovatii inventeaza pt wwdc2015, o sa mute toate controalele jos cum deja au mai multe aplicatii, eu nici pe 4” nu ajung sus.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 20.02.14

Fiind posesorul unui i4, asteptam cu nerabdare noul i6 pentru upgrade. Acum ca am citit pe toate forumurile testele si parerile celorlalti cred ca o sa imi iau un 5s. Dupa cum zicea si hamilton nu se prea justifica diferenta de bani.

Semnătură 

Mac: MacBook Pro 13’’ (Late 2011), i5 2.4GHz, 8 GB RAM, 120GB SSD + 500 HDD (fusion drive), Yosemite
Phone: iPhone 6 64 GB, iOS 8

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 17.05.09

Deja sumele pe care Apple le vrea pe un banal telefon (ma rog, nu e banal, e un smartphone dar totusi…) devin halucinante.
900 EUR ?!?!... pai de banii astia iti iei laptop / DSLR / sau alte gadgeturi de alta natura mult mai utile. Chiar si daca plec de la ideea ca dau 5S-ul din dotare si mai pun restul de bani, tot ajung la 500 EUR… si cate se pot face cu banii astia… si pentru ce ? pentru un ecran mai mare ? Hamilton are dreptate, si eu cred ca zic pas.
Aberant.

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07
Hitman - 16 Septembrie 2014 06:12 AM

Fiind posesorul unui i4, asteptam cu nerabdare noul i6 pentru upgrade. Acum ca am citit pe toate forumurile testele si parerile celorlalti cred ca o sa imi iau un 5s. Dupa cum zicea si hamilton nu se prea justifica diferenta de bani.

Hai frate…iar incepeti sa va plangeti dupa care pana la urma il veti cumpara cu totii iPhone 6.

Discutiile astea sunt in fiecare an, dupa care la semnatura apare iPhone 6 LOL

Cum sa te bucuri la o reducere de 100€ si sa iei iPhone 5S, care era deja un telefon depasit din clipa lansarii?
Acum e depasit cu doua generatii…Cand o sa vrei sa il vinzi vei pierde mai mult decat daca ai lua acum 6 si il vinzi cand apare 6S sau 7.

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07
stonecold - 15 Septembrie 2014 07:47 AM

Am facut preorder pe 12 septembrie la varianta de 64gb gold. Now we wait.

@Kevo, daca mai tii minte thread-ul de 5S de anul trecut, aceeasi poveste din apple store online US smile.

Cat m-am chinuit anul trecut sa pun mana pe un 5S din US…nu vreau sa imi aduc aminte.
Era un site cu stocul actualizat in toate magazinele din LA si Las Vegas, si a doua zi la magazin spuneau ca trebuie sa fac preorder ca sa pot lua fara abonament. Bine ca anul asta nu mai e asa.

Cum ai reusit sa faci preorder? Banuiesc ca nu ai card de Romania, nu?

Azi pleaca un amic in Canada si poate am noroc mai mult, desi parca l-as lua la prelungire de abonament de la Orange, sa beneficiez de LTE.
Daca economisesc 1000lei, cum a fost anul trecut (3600lei la Orange), voi prefera sa nu am LTE.

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 17.06.11

Sunt multi (dar nu o sa recunoasca public :D ) care stau pe Android cu ecrane mari, acum au posibilitatea de a avea iPhone cu ecran mareeee, cred ca partial din acele +2 mil sunt acesti useri.
Am prieten care nu a avut niciodata iPhone si prefera Android pentru ecranul foarte mare, fan declarat al ecranelor mari, guess what? Si-a facut precomanda de 6+ si abia asteapta sa il butoneze smile))

Ma gandesc,acum am 5, poate imi cumpar 6-le, pentru mine 6+ este mult prea mare.

Semnătură 

Macbook Pro 13’ early 2011 i5 - 10.8.4 - SSD 60GB / HDD 320 GB
iPhone 5 16 GB - iOS 7 GM

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 31.10.08

@Kevo: anul acesta nu mai exista acel site pe care gaseai stocurile actualizate. Preorderul l-a facut prietenul meu care are card de SUA direct din store.apple.com.
In situatia ta, cred ca singura sansa ar fi sa stea cineva la coada la unul din Apple Stores in Canada, cand se lanseaza pe 19.

Sincer, la ce preturi vor fi in Romania pentru terminalele la liber este destul de safe sa spui ca economisesti lejer 1000ron pentru varianta de baza. (Iphone 6, 16gb).
Singurul neajuns daca il iei din afara europei este garantia, care nu este valabila pe meleagurile noastre.

Semnătură 

My  gear:
15’’ MBP Retina Late 2013
Ipad Air 16gb Silver
Iphone 5S 16gb Silver
ATV 2

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
Kevo - 16 Septembrie 2014 07:08 AM

Acum e depasit cu doua generatii…

Cum *puii mei* 5s e depasit cu doua generatii ?! 5s e generatia curenta, iPhone 6 nu e in magazine inca.

smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

5 din 22
5