De la 349$, Early 2015.
3 modele : Watch / Watch Sport / Watch Edition.
2 tipuri de ecran.
Waterproof.
App Store !!
(Tinem topicul la iPhone, pana se creeaza noul subforum)
Dacă Apple nu a rupt sau nu va rupe gura târgului cu iPhone 6, deși are multe funcții noi utile, Apple Watch e o inovație; cum i-am văzut conceptul și funcționalitatea am avut impresia că Steve Jobs e din nou printre noi.
Folosesc un smartwatch de cand a aparut (de la Samsung). Am ceasuri clasice de cateva mii de euro. De cand a scos Samsung nu am mai pus unul clasic la mana. Am avut si gear 1 si acum 2. Dupa ce ai devine indispensabil. Cu siguranta combnat cu Iphone va fi peste samsung.
Cum streamingul a fost jalnic, pls un link cu cele 2 ecrane
eu am de aproape un an Pebble. E foarte ok, cateodata e chiar enervant cu notificarile, dar alea se pot regla din setari.
Sa vedem la Apple Watch cum va fi cu aplicatiile pt el
Încă nu am văzut prezentarea Apple cap-coadă, dar ca formă, cercul are farmecul lui aparte. Mai puteau customiza interfața, tocmai pentru forma aleasă, dar pentru asta exista Apple
Sunt curios cum o sa arate iwatch 2-3 si ce upgradeuri o sa mai primească. Ipad când a apărut nu avea multitasking, mie unul nu mi-a plăcut Ipad 1, dar de la 2 încolo am avut 2 generații si inca am.. Deci creed ca Posibilitățile sunt limitless daca o sa updateze fiecare generație ca si iphoneul sau e posibil sa fie ca ipodul, updatat mai rar( sper sa nu ajungă ca mini-ul, care se pare ca a fost uitat de tot).
ipad 1 nu avea multitasking din cauza memoriei si a ios-ului
posibilitatile sunt nelimitate la ceas, sigur o sa inceapa sa-l faca mai mic, sa mai schimbe si materialele sper. Otel? wtf, nu puteau sa-l faca de aluminiu ca toate produsele?