incerc sa comand un watch sport negru cu bratara neagra, maine dimineata; sa vedem daca e disponibil.
dupa ce am citit reviewurile, m-am linistit cu bratara, se pare ca fluoroelastomerul e de o calitate exceptionala. Sunt un pic ingrijorat de lag, dar prefer sa interactionez cu incheietura mainii decat cu buzunarul de la blugi.
Da, si eu maini subtiri. Si Watch-ul trebuie sa stea fix pe mana, ca sa simti hapticele alea, ceea ce eu nu am suportat niciodata.
Ma rog, nu trebuie sa faca Apple tot ce imi place mie
Le-am vazut in Covent Garden. Modelul negru arata mult mai bine decat space gray-ul i6. M-am linistit, ca imi era frica ca o sa fie prea deschis griul.
Ecranul e impresionant.
Marimea e buna, n-o sa am probleme pe mana.
Mda, cred ca dau si eu o fuga pe la Belfast sa vedem cum ne sta cu ceasurie pe mana . Ma mir ca ti-l trimit pe 24, am auzit zvonuri ca vor fi livrate undeva prin Mai. Eu inca am dubii pentru mine, oricum imi trebuie cel mare. La 450 euro inca am dubii daca merita, as merge mai degraba pe un ceas automatic finut. Sau cu un pic de banutzi in plus ceva de gene :http://www.amazon.co.uk/Wristwatch-Automatic-Chronograph-Certina-427-16-057-00/dp/B00KKMS0X2/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1428919729&sr=8-6&keywords=certina+watches+mens