Pentru cineva care foloseste solutie integrata IT in companie DOAR APPLE, ceasul este ceva ”must have”. Notificări, mailuri, comunicate scurte… NU mai verifici iPhone sau iPasd la fiecare mail primit, ca agenda.
Nu-i mai simplu să te uiti pe ceas?
Sunt curios câte device-uri mă va lăsa să conectez la contul de iCloud!
Oricum dupa ziua de vineri se pare ca sport domina autoritar in comenzi. Mie mi-ar fi placut cel watch curea metalica aproape negru dar 1250 €! Mi mult decat cat un Certina si se apropie de un omega. http://store.apple.com/de/buy-watch/apple-watch?product=MJ482FD/A&step=detail#
Si tot dupa ziua de vineri se pare ceasul va avea success. Cred ca o sa ii luam sotiei un sport si vedem la anul watch ‘s sau cum l-or boteza (inclin sa cred ca numele va fi Watch+YY)
UPDATE: Late Sunday Slice Intelligence, drawing on data from a pool of 2 million online shoppers, estimated that 957,000 people in the U.S. pre-ordered an Apple Watch on Friday, spending an average of $503.83 per watch. By their count, 62% chose the aluminum model.
•Those who chose aluminum spent $382.83 per watch
•Those who chose steel spent $707.04 per watch
.
Note that Slice’s estimates do not include pre-orders from Europe or China.
Erau intr-o vitrina de sticla (ca o masa transparenta). Orice poza as fi facut n-ar fi aratat nimic in plus fata de ce ati vazut deja pe net. Ceasurile pentru probat le atingeai doar cu programare. Puteai sa te uiti ca vitelul la mana altui client, dar nu mi s-a parut normal sa incep sa-i fac poze unui necunoscut
M-am uitat dupa MB 12’’ dar nu le aveau.
Nu e chiar mic sa te uiti la el, dar sa il butonezi ...
Parere personala: pare ca din viteza tipul a luat din greseala ceasul nevestii. Cu alte cuvinte, sunt de parere ca arata prea mic pe mana unui barbat “cu greutate”.