2 din 20
2
Apple Watch.
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07
.ral:cr - 10 Septembrie 2014 04:10 AM

ipad 1 nu avea multitasking din cauza memoriei si a ios-ului
Otel? wtf, nu puteau sa-l faca de aluminiu ca toate produsele?

Aluminiu oxideaza (transpiratie, sebum, etc)

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.05.07

*Aluminiul (mancasem un L).

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10

Haideti sa va spun parerea unuia care se duce la antrenament zilnic si merge cu bicicleta 100-120 km pe saptamana.
1. Bateria nu tine decat o zi. Defapt nu tine nici 24 de ore din moment ce in timpul noptii trebuie reincarcat. Fitbit Flexul meu tine 5 zile si ma plang de baterie si asa. O durata a bateriei de ~16 ore e a deal breaker pentru mine.
2. Cine face antrenament de forta, anduranta si aerobic intensiv stie foarte bine cat important este somnul pentru recuperare, cresterea masei musculare si relaxarea rinichilor care proceseaza in timpul zilei proteinele mancate (proteinele sunt cele mai greu de procesat dintre macro nutrienti). O calitate slaba a somnului nu aduce progrese pentru un atlet sau o persoana care este activa. Au dat-o in bara cu acest ceas pentru ca nu face sleep tracking. Mai mult de cat atat, ar fi trebuit sa analizeze ciclurile de somn si sa te trezeasca la momentul oportun. In plus, unde e alarma silentioasa (vibreaza sa te trezeasca) cum are fitbit-ul si alte produse mult mai ieftine?
3. Foarte multe ceasuri de monitorizare a heart rate-ului nu functioneaza bine atunci cand faci antrenament de forta. Nu au spus nimic despre asta. Cine vrea sa masoare caloriile arse cand face sala va avea ceasul degeaba (asta e doar o speculatie, pana nu il vom testa nu vom sti).
4. Nu stim deocamdata ce tipuri de activitati sportive poate masura. Avand in vedere ca are doar un amarat de heart rate monitor nu cred ca poate masura multe.

Si acum parerea mea in ceea ce priveste restul:
1. Nu e rotund = nu cumpar. Daca iti plac ceasurile stii despre ce vorbesc.
2. Interfata mi se pare urata. Nu inteleg de ce icoanele sunt aglomerate si mici cand ecranul e deja mic. Nu, nu vreau sa folosesc “the digital crown”.
3. “Watch faces” sunt urate de tot. In afara de una, restul sunt o prostie si “gimmicky”.
4. Emoji care pot fi modificate la atingere? Serios? Asta ne lipsea?
5. Pretul este astronomic pentru ce face. Eu as vrea varianta de mijloc (sport) care banuiesc ca va fi cu cel putin 50 de euro mai scump decat modelul de baza. Asta inseamna cel putin 400 de euro.

Lucruri bune:
1. Finisajele sunt la standardele Apple.
2. Curelele pot fi schimbare si sunt multe modele si culori.
3. Imi place modul de schimbare a curelei.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Se pare ca modelul sport e de aluminiu.
Dar cum a spus si fotograful, nu e rotund, e urat. 350 mi se pare totusi un pret ok, eu am unul care nu indica decat ora si data si a fost tot 350 doar pt ca e de titan si are tritiu. Daca l-ar fi luat pe asta care arata ca un ceas normal si i-ar fi pus toate ingineriile inauntru ar fi fost o bijuterie inestimabila pt mine. Nu cred eu ca nu puteau face un ecran rotund.
Fotograful, multe tin de software, sunt sigur ca peste cateva generatii o sa poata developerii construi interfete pt el. Iar alte functii depind de iphone, spre exemplu ceasul nu cred ca are gps ci il ia de la iphone. Din cate am inteles din WatchKit este ca aplicatiile existente pot implementa o interfata si pt ceas, nu faci una speciala pt ceas, dar momentan astept noul xcode.

Pe langa design pe mine cel mai mult m-ar deranja ca ceasul sa stea lipit de mana, iar daca nu e lipit nu mai poti sa masori pulsul. Un ceas trebuie sa joace putin.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

In momentul de fata iwatch nu e un real sport tracker ca fitbit sau jawbone. Iwatch nu e decat o prelungire a iPhone-ul sau a ipad(ului). Atâta tot. Sunt sigur ca o sa evolueze tare cu generațiile viitoare. Insa eu nu înțeleg cum poti citi emailuri sau suna pe cineva, adică se conectează si el la wifi( adică are receptor Wi-Fi) sau cum, prin bluetooth??

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10
pitagora - 10 Septembrie 2014 07:26 AM

In momentul de fata iwatch nu e un real sport tracker ca fitbit sau jawbone. Iwatch nu e decat o prelungire a iPhone-ul sau a ipad(ului). Atâta tot. Sunt sigur ca o sa evolueze tare cu generațiile viitoare. Insa eu nu înțeleg cum poti citi emailuri sau suna pe cineva, adică se conectează si el la wifi( adică are receptor Wi-Fi) sau cum, prin bluetooth??

Da, inteleg ce zici tu dar tot am vazut cum au angajat oameni in domeniu si vad ca nu au facut mare lucru cu partea de fitness. S-a creat in mintea mea o asteptare si am fost dezamagit. Sunt sigur ca urmatoarele generatii vor aduce ceasul acolo unde as vrea eu sa fie.

Da, prin bluetooth se face tot transferul de date, de la gps la email-uri.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

Privește partea buna, am înțeles ca o sa iasă un nou fit bit force sau ceva de genu.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Io sigur mi-l fac cadou de ziiua mea!
La 350 de $, sau 500 euro ok, mai ales ca de pe aici incep ceasurile. Ma refer la cele adevarate nu la cele de taraba.
Is curios cat ajunge cel de aur.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hunedoara
Macuser din: 06.07.10

Pe mine m-au castigat de client ...am eu niste pitici pe creier cu ceasurile, o sa il iau cand apare sunt curios cat o sa coste ultima versiune si cam cat vor costa curelele sau in pachet iti livreaza mai multe curele ?

Semnătură 

MacBook(Late 2006) MacBook2,1 Black
Intel Core 2 Duo 2 GHz 4MB cache, 1GB of RAM 667 MHz, 120 GB HDD, Mac OS X 10.5.8

iPod Suffle 4th Generation

iPhone 4

iPhone 5s

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

Versiunea de aur mi se pare una potrivită pentru dame, nu masculi, dar e o vorba cu gusturile.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hunedoara
Macuser din: 06.07.10

Sunt multe ceasuri barbatesti de aur wink Vezi Rolex
Mie mi-a spus cineva odata mai batran ca mine ca un ceas frumos pe mana unui barbat este o bijuterie ...vezi tu noi nu suntem cu inele, bratari, cercei cum ai zis si tu e vorba cu gusturile.

Semnătură 

MacBook(Late 2006) MacBook2,1 Black
Intel Core 2 Duo 2 GHz 4MB cache, 1GB of RAM 667 MHz, 120 GB HDD, Mac OS X 10.5.8

iPod Suffle 4th Generation

iPhone 4

iPhone 5s

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.11

Din punctul meu de vedere compararea ceasurilor clasice cu Apple Watch este fortata. Ceasul clasic il pot lasa mostenire si peste 30 de ani va functiona OK (se vor lauda mostenitorii “asta il am de la bunicu’ si inca merge”). Apple Watch in 4 ani va fi istorie, nu doar din cauza bateriei ci si a software-ului ce nu va mai fi upgradat. In plus, ecranu este foarte mic pentru cei care nu mai au 20 de ani si nu “ii mai tine vederea”. Asa ca principala utilitate va fi cea de port-copiute pentru cei care sunt inca la studii (poate asa trec mai multi bac-ul).
In alta ordine de idei, daca trebuie incarcat in fiecare seara inseamna ca bateria tine putin iar daca te joci mai mult la el ziua s-ar putea sa nici nu apuci seara. Iar o baterie mai mare = caramida pe mana. Ma rog, o fi si asta o forma de fitness…

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 26.01.09

Este prima generație. Poate la generațiile viitoare vom avea și o variantă rotundă, să nu uităm că sunt și ceasuri bărbătești care nu sunt rotunde dar au o formă șși proporții foarte armonioase (depinde de designer). Personal, ași fi preferat margini finisate ca la iPhone4/4S
Nici mie nu-mi plac iconurile aglomerate.
În rest, vom vedea cum funcționează când îl vom butona….

Semnătură 

iMac 24” 2008
iPhone 6s Plus
IPad Air 2 Wi-Fi

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
Petea - 10 Septembrie 2014 04:59 PM

Din punctul meu de vedere compararea ceasurilor clasice cu Apple Watch este fortata. Ceasul clasic il pot lasa mostenire si peste 30 de ani va functiona OK (se vor lauda mostenitorii “asta il am de la bunicu’ si inca merge”). Apple Watch in 4 ani va fi istorie, nu doar din cauza bateriei ci si a software-ului ce nu va mai fi upgradat. In plus, ecranu este foarte mic pentru cei care nu mai au 20 de ani si nu “ii mai tine vederea”. Asa ca principala utilitate va fi cea de port-copiute pentru cei care sunt inca la studii (poate asa trec mai multi bac-ul).
In alta ordine de idei, daca trebuie incarcat in fiecare seara inseamna ca bateria tine putin iar daca te joci mai mult la el ziua s-ar putea sa nici nu apuci seara. Iar o baterie mai mare = caramida pe mana. Ma rog, o fi si asta o forma de fitness…

stai asa ca nu mai e nevoie sa copieze la bac, de acum se poate ajunge la facultate si fara bac

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Germania
Macuser din: 26.11.09
.ral:cr - 10 Septembrie 2014 06:47 PM

stai asa ca nu mai e nevoie sa copieze la bac, de acum se poate ajunge la facultate si fara bac

Nu e chiar așa, nu se ajunge la facultate fără bac, e vorba de studii non-universitare doar pentru obținerea unor calificări profesionale

2 din 20
2